Musa sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 14:05

Kocaeli 41 AVM Arçelik Mağazasından 4 parça beyaz eşya satın aldım ve Buzdolabı evimize darbeli şekilde teslim edilmiş. Kurulum ekibinin ardından bir süre sonra evime gittim ve buzdolabının içerisinde ki raf bantlarını sökmek içerisini temizlemek istedim. Makinenin yan tarafını incelediğimde bir seri numarası etiketi olduğunu ve etiketin altında 4 adet göçük olduğunu fark ettim ve etiketi hemen söktüm. Satın aldığım mağazayı aradım fotoğraf video iletmemi istediler ilettim ve haklı olduğumuzu değişim isteyeceğimizi söylediler. Servis randevusu aldım servis gelip baktı evet doğru değişim isteniyor denildi ve o şekilde gittiler. 20 Eylülde oluşturduğum talebim için hala bir dönüş alamıyorum. Sürekli Arçelik müşteri hizmetlerini aramaktan yoruldum. Düğünüm çok yakın zamanda olacak Arçelik markası yüzünden düğünümü ertelemek istemiyorum nişanlımın ailesine mahcup durumdayım. Arçelik bölge onayı bekleniyormuş. 7-10 Gün arası sürer dediler fakat hala bir cevap alamıyorum. Lütfen 4 parça ürünü de iade alın en azından farklı bir markadan satın alım sağlayayım. Düğünüm yaklaştı her şeyim hazır olsun diye 1 ay önceden satın almama rağmen yine geç kaldım. Umarım şikayet bir yere ulaşır. 4 parça ürünümü de garanti uzatma satın aldım sorun çıkmaması için yinede nafile... Ürünü satın aldıktan sonra da 2000 TL indirim gelmiş ürüne

14 Ekim 2024 16:44 (Şikayetten 2 saat sonra)
Musa
Musa
18 Ekim 2024 14:29

Şikayet süreci ile ilgili bir güncelleme yapacağım. 20 Eylülden bu yana destek talebim açık ve 14 Ekim'e kadar kimse ne aradı ne sordu hep ben aradım gün içinde aranacaksınız yarın aranacaksınız deyip geçiştirdiler. 14 Ekimde şikayetvar.com üzerinden oluşturduğum şikayet sonucunda Genel merkezden aradılar ve çok hoş karşılandım. Genel Merkez 16 Ekim 2024 tarihi için Yetkili servise teslimat yapılacağını belirtti. Yetkili Servis 17 Ekim 2024 10:00 - 12:00 Saatleri arasında bana tarih ve gün verdi. İşe gitmedim ve servisi bekledim. Belirtilen saatler içerisinde Servis aradı ve Randevu tarihi saati vermelerine rağmen bugün gelmeyeceklerini 18 Ekim 2024'de geleceklerini belirtip yeni randevu oluşturdular. Servis tarafından 18 Ekim 2024 13:00 - 15:00 arasında randevu oluşturuldu ve ben yine işe gidemedim randevu saatleri içerisinde evde bekledim ve artık dalga geçer gibi 13:00 - 15:00 saatleri içerisinde tekrar arayıp randevumu iptal edip 18 Ekim 2024 19:00 - 21:00'da geleceklerini belirttiler. Düğünümün 1 Ay öncesinden ben bu ürünleri satın alıp, 20 Eylülde destek talebi oluşturup Tam 28 Gündür mağduriyet yaşıyorum. Özellikle 1 ay öncesinde satın aldım her şeyim hazır olsun diye fakat hala mağdur durumdayım. Arçelik'ten satın aldığım 4 Parça Beyaz Eşyayı Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Kurutma Makinesi bu 4 ürünün en kısa sürede ücret iade edilmesini talep ediyorum. Annemizin Babamızın Dedemizin Ninemizin bahsettiği o Arçelik, işte o Arçelik maalesef ki değilmiş. İyi çalışmalar.

Arçelik'ten Aldığım Ürünler Bir Buçuk Aydır Teslim Edilmedi

13 Eylül 2024 21:57

25 Temmuz 2024 11:29
Arçelik Ağırbaşlı İade Talebi
Soner sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 15:03

14 Mayıs 2024 06:34