Saliha sonucu yetersiz buldu

Arçelik Ankastre Fırın Seti Hayal Kırıklığı

30 Eylül 2024 12:56

Arçelik AFC 361G Fibona serisi ankastre fırın setini yaklaşık 1 yıl önce Arçelik ürünlerinden bugüne kadar memnun olduğum için satın aldık. Ürün yeni çıkmıştı, Arçelik'in en iyi fırınlarından biri olarak reklamı yapılıyordu. Ancak aldığım günden beri ürün kalitesinden hiç memnun kalmadık. Gördüğüm en kötü Arçelik ürünü. Ocak düğmeleri 1 yıl olmadan bozuldu. Ocağın üstünde tava durmuyor. Bugüne kadar defalarca tava düştü. Çok defa son derece tehlikeli kazalar atlattık. Fırın eşit pişirme yapmıyor (ki eski fırınımı değiştirme nedenim buydu). Fırın parçaları da sık sık düşüyor. Diğer fırınlara göre daha kolay temizlediği iddia ediliyordu ancak bu konuda da diğer fırınlardan farkı yok. Bu kadar parayı hak ettiğini asla düşünmüyorum. Servisi aradığımda ise eğer bakmaya gelirlerse ücret talep edeceklerini söylediler. Arçelik ürünlerini satın almaya devam etme sebebimiz bu zamana kadarki olumlu tecrübelerimizdi; gerek ürün kalitesi gerek servis kolaylığı. Fakat gittikçe kalitesizleşen ve müşteri memnuniyetini göz ardı eden bir marka olduğunu görüyorum.

30 Eylül 2024 12:34

Arçelik afc 361G fibona serisi ankastre fırın setini yaklaşık 1 yıl önce Arçelik ürünlerinden bugüne kadar memnun olduğum için satın aldık. Ürün yeni çıkmıştı Arçelik in en iyi fırınlarından biri olarak reklamı yapılıyordu. Ancak aldığım günden beri ürün kalitesinden hiç memnun almadık. Gördüğüm en kötü Arçelik ürünü. Ocak düğmeleri 1 yıl olmadan bozuldu. Ocağın üstünde tava durmuyor. Bugüne kadar defalarca tava düştü. Çok defa son derece tehlikeli kazalar atlattık. Fırın eşit pişirme yapmıyor. (ki eski fırınımı değiştirme nedenim buydu) fırın parçaları da sık sık düşüyor. Diğer fırınlara göre daha kolay temizlediği iddia ediliyordu ancak bu konuda da diğer fırınlardan farkı yok. Bu kadar parayı hak ettiğini asla düşünmüyorum. Servisi aradığımda ise eğer bakmaya gelirlerse ücret talep edeceklerini söylediler. Arçelik ürünlerini satın almaya devam etmeme sebebimiz bu zamana kadarki olumlu tecrübelerimizdi. Gerek ürün kalitesi gerek servis kolaylığı. Fakat gittikçe kalitesizleşen ve müşteri memnuniyetini göz ardı eden bir marka olduğunu görüyorum.

profile profile
30 Eylül 2024 18:03 (Şikayetten 5 saat sonra)
11 Ekim 2024 13:15

Hemen benimle iletişime geçip sorunu çözmeye çalıştılar. Ocak ızgaralarını değiştirdiler. Fakat değiştirdileri ürün de eskisinin aynı. Yine kayıyor ve aynı güvenlik problemi devam ediyor. Ürünün tasarımıyla ilgili bir problem olduğunu başka bir ızgarayla değiştirilmesini talep ettim. Sonuç değişmedi. Bu konuda problem çözülmedi.

Saduman sonuçtan çok memnun

Saduman
13 Aralık 2024 08:42
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Raziye
23 Eylül 2024 18:45
Arçelik Fibona Serisi Fırınlarda Emaye Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
03 Ekim 2024 19:40
6 Ayda Yanan Fırın ve Montaj Sorunları

Arçelik Ankastre Fırın Geçmeyen Koku!

Şebnem
17 Aralık 2023 22:08