Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Habibe
14 Mayıs 2024 14:39

Arçelik marka ankastre fırınım buhar destekli en son çıkan modellerindendir. Fırının buhar destekli ayarını sadece birkaç kez kullandım ve sonuç gözle görülür bir şekilde felaket rezil! En iyi markaların temizlik malzemelerini alıp tekrar tekrar defalarca temizledim, fırının kendi temizleme ayarını defalarca kez çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde fırın olması gerektiği hale gelmedi. Müşteri hizmetleri kullanıcı hatası olduğunu iddia ederek servise yönlendirdi. Bu fırına 10 bin tl masraf vererek aldık ve temizlik ürünleri için ödediğimiz para da işin cabası! Ürünün sıfır modelle değişimini yahut iadesini talep ediyorum ve yaşadığım bu rezil durumun acil olarak çözüm bulunmasını talep ediyorum. Birkaç kez kullanılmış fırın 10 senelik hiç temizlenmemiş gibi bir görüntüyü nasıl alabilir? Temizliğine titizlikle özen göstermiş olmama rağmen nasıl kullanıcı hatası olabilir? Taleplerimin ve yaşanan çirkin durumun hemen en acil şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Aksi takdirde tüketici haklarımı kullanarak en üst mercilere çıkacağım. Gerekli her yere her türlü talebim açıktır. Çözüm bulunmaması halinde mahkemece çözülmesini talep edeceğim.

Kerime
Kerime

Benimde böyle her pişen yemeğin arkasından inox tel deterjan dakikalarca temizliyorum çok kirli görünüyor neden anlayamadım çözüm buldunuz mu sarıyorum bazen yemekleri yağlı kağıtla

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 11:28
Arçelik Ankastre Fırın Lekeleri
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
04 Ağustos 2023 12:07
Arçelik Ocak Ve Fırın Sorunu
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 11:12
Arçelik Kategorileri