Ümit sonuçtan memnun

Arçelik Ankastre Fırın Geçmeyen Ağır Plastik Kokusu!

02 Aralık 2023 15:20
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Problemli çıkan sıfır fırınımızın değişimini yaparak Mağduriyetimizi giderdiğiniz için teşekkür ederiz.”

22 Kasım 2023 tarihinde Arçelik markasına güvenerek ankastre fırın satın aldık. Servis, 24 Kasım Cuma günü fırının kurulumunu tamamlayıp, ilk çalıştırmada duman ve koku yapmasının normal olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kurulumun yapıldığı gün fırını çalıştırdığımızda duman ve koku tüm mutfağı sardı. Normal olduğunu düşünerek aynı gün ikinci kez çalıştırdık. Duman azalmasına rağmen ağır plastik ve metal kokusu devam etti. Ertesi günlerde tekrar tekrar çalıştırdığımızda kokuda azalma olmadı. Altı defa biz çalıştırdık, ağır plastik kokusu geçmeyince teknik servisi çağırdık. 29 Kasım'da gelen servisle birlikte iki-üç defa çalıştırdığımızda kokunun devam ettiğini ve normal olmadığını, değişim yazacaklarını teknik ekip tarafımıza söyledi. Fırının içini açıp fotoğraflamak istediğinde, bunu istemediğimizi söyledik. Güvendiğimiz bir firmadan sıfır olarak alınmış bir ürünün fişini taktığınızda sorunsuz bir şekilde çalışmasını beklersiniz. O kadar para ödedikten sonra hiç kullanamadığınız ürünün teknik servis tarafından açılmamasını istemek tüketici olarak en doğal hakkımızdır. Müşteri temsilcisinden bugün arandığımızda genel merkezden ilk çalıştırmada böyle bir durum olabileceği, teknik ekibin açıp içine bakması gerektiği belirtildi. Teknik ekip, fırının içinin açılmasının istenmediğini bildirmiş ama altı-yedi defa tüketici tarafından çalıştırıldığını, teknik ekip ile beraber iki-üç defa daha çalıştırılmasına rağmen ağır metal ve plastik kokusunun devam ettiğini iletmemiştir. Evimdeki tüm beyaz eşyalar Arçelik olduğu için güvenerek Arçelik ankastre fırın aldık. On gündür hiçbir şekilde kullanamadığımız fırınımızın teknik ekip tarafından niçin sökülüp dağıtılması gerektiğini anlamıyoruz. Bir sorun varsa değişim yapıldıktan sonra o sorun firma tarafından incelenir. Tüketiciye bunu yansıtmak ne derece adil ve doğru? Fırında sorun olduğu firma tarafından yetkilendirilen teknik ekip tarafından da dile getirilmesine rağmen, firmanın parasını ödeyerek aldığımız sıfır ürünün değişimini bir an önce yapmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini ivedilikle bekliyoruz. Bu arada defalarca kokunun gitmesi için fırını çalıştırarak gereksiz yere harcadığımız elektriği de fatura geldiğinde göreceğiz. Arçelik firmasına güvenmekle hata yaptık demek istemiyoruz. Sorunun bir an önce çözümlenmesini ve değişimin yapılmasını bekliyoruz.

03 Aralık 2023 16:07 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ümit
18 Aralık 2023 19:09

Arçelik Ankastre Fırın Geçmeyen Koku!

Şebnem

10 Mart 2024 19:32
Samed sonuçtan çok memnun

Samed
10 Temmuz 2024 19:42
"Arçelik firması tüm sorunlarımla ilgilendi ve sorunlarımı çözdü. Arçelik yetkililerine servisine çok teşekkür ederim..."
Arçelik Kategorileri