Cem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9123 N Mg Sıkma Ses Sarsıntı Sorunu

26 Haziran 2024 11:35

2020 Aralık ayından itibaren9123 n mg Marka Çamaşır Makinemi aldığım günden beri sıkma esnasındaki sarsıntı, gürültü, makinenin yerinden hareket etmesi sorunu çözülemiyor. 7 yıl uzatmalı garanti süresine sahip bir ürün. Aldığım haftadan itibaren 5 kez servis talebi açtım. İlk ikisinde gelip çamaşırı katlayıp atın, az çamaşır atarsanız yapar, deterjanı az koyun gibi uyarılar yaptılar. Senelerdir çamaşır makinesi kullanan aile olarak tamam dedik ilgilenmeden gittiler. Sorun devam etti. 3.' de amortisör tarzı bir parça değişti o an düzelir gibi oldu sonrasındaki yıkamalarda sorun düzelmedi. Fark ettik ki sadece sıkma pompa yaptığımızda arıza olmuyor, uzun programda yıkama içerisindeki sıkmada oluyor. 4. Talepte servise alınıp incelendi sorun yok dendi, geri geldi sorun yıllardır sürüyor ve artık artarak makine kendi içinde yürümeye duvara çarpmaya kapıya doğru ilerlemeye başladı. Genel servisler üstünkörü bakıp sıkma yaptırıp bir şey yok deyip gidiyor,5. Servis talebini yeni açtım. Artık müşteri memnuniyetsizliğinin son noktasındayız, yaklaşık 4 senedir talebimiz çözüme ulaşmadı. Böyle bir kurumsa markaya yakışmıyor.

27 Haziran 2024 12:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
Cem
Cem
03 Temmuz 2024 14:05

5. Kez servis geldi. Her zamanki gibi içerisine bir adet havlu koyup, sıkma yaptırdılar ve sarsıntıyı yapmadı. Video çekip su an yapmadı görmeden bir şey yapamayız dediler. Israrla makinenin içerisi dolu iken ve uzun programda çalıştıktan sonra sıkmaya geçtiğinde ses ve sarsıntı yaptığını söyleyip, arıza anında çektiğim videoları göstermek istesem de hiç ilgilenmeden şu an bir şey yok deyip, gittiler. Sonrasında aranıp makinenizde arıza yok diye dönüş yaptılar. Elimde 4-5 adet video mevcut hangi şartlarda olduğunu söylediğim halde garantiden gelen servis geldik bir şey yok demek için elinden geleni yapıyor. Yaklaşık 4 yıldır yıldım artık. Aldığıma da alacağıma da Pişman oldum.

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
12 Ocak 2025 01:33
"Teşekkür ederim"
Hilal sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 12:04
"Şikayetimi dikkate alarak tarafımıza ivedilikle dönen Arçelik temsilcilerine çok teşekkür ederim. Değişim talebimiz hızlı bir şekilde çözüme kavuştu ve ürünümüzü teslim aldık, oldukça memnunuz. Almış olduğumuz ilk üründen her ne kadar memnun kalmasak da sonrasındaki süreç ve çözüm odaklı yaklaşımı buradan da dile getirmek istedim ki benzer durumla karşılaşanlara emsal olsun. Bu anlamda bir kez daha Arçelik'e, temsil ettikleri marka değerinden ve ürünlerine sahip çıkmalarından dolayı müteşekkirim."

Bayram
01 Ocak 2024 20:14
Emre sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 12:26

31 Ekim 2023 16:58