Kamile sonuçtan memnun

Arçelik 900 Kmx Kurutma Makine Serisi Hep Arızalı Çıkıyor

23 Mayıs 2024 04:06

Arçelik'ten aldığım kurutma makinesi 900 kmx serisi, ilk aldığım ürün kıyafetleri küçültüyordu. Yetkili servis geldi ve makineyi aldı. Birkaç gün sonra değişim yapılacağı bilgisi verildi. Sonra ikinci ürün geldi. Güzel kurutuyordu, tek sıkıntı motorundan gelen acayip seslerdi. Yeniden servis çağırdım ve motorundaki bir parçanın değişimini talep ettim. Hiç kullanmadığım sıfır ürüne neden parça değişimi yapayım dedim ve değişim istedim. Keşke demeseydim. Üçüncü ürün geldi. Bu sefer bu da kıyafetleri yıpratmakla kalmadı, adeta yırtık oluşturuyordu. Servis gelip test için dükkana götürdü ve yeniden getirdiklerinde ise kurutmayan bir kurutma makinesi vardı karşımda. Servisi aradım ve iade etmek istedim. Gelip baktı ve makinenin beş farklı arıza verdiğini söyledi, ama yaptığı tek işlem makinenin hafızasına format atmak oldu. Sonuç ne mi? Hâlâ makine düzgün kurutma yapmıyor ve çoğu zaman iki defa çalıştırmak zorunda kalıyorum. Bazen ikinci seferde de kıyafetler nemli çıkıyor. Bir hayal kırıklığısınız Arçelik.

23 Mayıs 2024 11:03 (Şikayetten 6 saat sonra)
23 Mayıs 2024 11:46

Sadece arayıp yetkili servise yönlendirebiliyorsunuz sorunumu çözdüğünüz falan yok

Arçelik Kurutma Makinesi İle Yaşanan Sürekli Sorunlar

Gülsüm
03 Aralık 2024 22:00

Arçelik Kurutma Makinesi Garantili Ürün 3 Defa Aynı Arıza

13 Mart 2024 09:28
Arçelik Kurutma Makinesi Garantili Ürün 3 Defa Aynı Arıza
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:20
Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bulunamayan Servis Süreci
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Performans Sorunu ve Çözüm Eksikliği

Serpil