Turgay sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 13:27

Evimde kullandığım Arçelik 6588 i bulaşık makinesinde yıkama problemi var. Gelen Arçelik servisi de problemi çözmek yerine Devamlı bahane öne sürüp gidiyor ve tabii ki de problem çözülmüyor, hala bulaşık makinesi deterjanlı bırakıyor ıslak bırakıp kurutma yapmıyor ve bütün bulaşıkları lekeli ve kirli çıkartıyor her seferinde iki ya da üç sefer yıkamak zorunda kalıyoruz ki bıktık artık ayrıca yıkama yaparken bitme süresi kendiliğinden değişiyor örneğin 15 dakikadan 32 dakikaya çıkıyor.

Yıkama ile ilgili resimde paylaşıyorum resimler incelendiğinde yetkililer açıkça görecektir sorunu diye düşünüyorum, üzüldüğüm konu şu ki Arçelik gibi kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemiş bir markanın servis kalitesi bu kadar düşük olmamalı kaldı ki benim evimdeki tüm beyaz eşyaların klima dahil hepsi Arçelik'tir.

Yine de Arçelik'in bu konuya da hassasiyet göstermesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Aralık 2023 03:42

Merhabalar. Arçelik 6588 ı Model bulaşık makinemdeki sorun bir türlü giderilemiyor, önceki şikayetimde belirttiğim gibi tüm sorunlar devam ediyor şikayetimden sonra benimle iletişim kuran ve sürecin takipçisi olacağını söyleyen çözüm merkezi yetkilisi eda hanim bile ümidi kesmiş olacak ki bir daha iletişim kurmadı ve bir daha ulaşamadık kendisine.! Onun yönlendirmesiyle servis gelip şeffaf yikama testi yaptı ve üst pervanenin sağlıksız döndüğünü söyleyip makineyi servise aldırdı serviste 4-5 gün kalan makine arıza giderildi diyerek getirildi fakat sonuç yine aynı tekrar servis çağırdım geldiler bazı parçaların değişmesi gerektiğini söyleyip tekrar makineyi servise aldılar 4yada 5 gün sonra makine oldu diye getirildi yikama yaptığımızda sonuç yine kirli, yağlı deterjan kalıntılarının olduğu bulaşıklar ve biz hep iki üç sefer yıkamak zorunda kalıyoruz ki bundan çok yorulduk ve bıktık bu problem için daha önce birçok kez servis çağırdık ve hiçbir çözüme ulaşamadık ve inanın artık elde yıkamak daha kolay geliyor. Bu problemle ilgili daha önce de resim paylaşmıştım ve bir tane daha ekleyeceğim ne olur artık yetkililerden sorunun çözülmesini çözülemiyorsa da makinenin değiştirilmesini istiyorum. Problemin artık bitmesini istiyorum ciddi anlamda bıktık bu sorunlu makineden hiç yüzümüz gülmedi, sorun bir türlü bulunamıyor ve çözülemiyor bu makine de daha önce de dört sefer arızadan dolayı ekran değişimi yapıldı ve uzun zamandır da yikama problemiyle uğraşıyoruz ki Arçelik firmasının müşteri memnuniyeti acısından problemlere hasas yaklaştığını ve çözüm odaklı olduğunu biliyorum. Evinde tüm beyaz eşyaları klima dahil Arçelik olan otuz senelik eski bir Arçelik kullanıcısı olarak Arçelik yetkililerinin bu probleme de hasas yaklaşıp çözüme kavuşturulmasını istiyorum saygılarımla. Turgay

Ek
15 Kasım 2023 19:56 (Şikayetten 6 saat sonra)
25 Ocak 2024 01:01
arcelik-6588-i-bulasik-makinesi-yikama-sorunu-3.jpg
arcelik-6588-i-bulasik-makinesi-yikama-sorunu-1.jpg

Merhaba bizim sorunumuzda herhangi bir gelişme yok çünkü üzülerek söylüyorum problemin üzerine giden bir Arçelik firmasi yok. Sadece arayıp size servis yönlendirelim diyen kendini çözüm merkezi yetkilisi olarak tanıtan kişiler sorunu çözmek yerine servis yönlendiriyorlar bende biliyorum servis çağırmayı ve bu cihaza 19 sefer servis çağrıldı 4 sefer ekran değişimi yapıldı ve yikama sorunu için 2 sefer servise götürüldü ve sonuç sorun devam ediyor ve bu sorunla ilgili bir çok fotoğraf paylaştım fakat bir türlü Arçelik firmasını inandıramadım tekrar çağırdım servisi gelen arkadaşlar hiçbir şey yapmayıp makine çalışıyor deyip gittiler Allah aşkına bu Arçelik te bir yetkili yok mu bu sorunu çözecek ya da bu kadar mı müşteri memnuniyeti Arçelik için anlamadım. Madem çözemiyorsunuz değişim verilsin garantili ürün. Ben bu sıkıntıyı uzun zamandır çekiyorum ne olur artık sesimi bir yetkili duysun artık problem yok deyince problem ortadan kalkmıyor. Umarım artık Arçelik bu sorun üzerinde hassasiyet gösterir ve probleme çözüm odaklı yaklaşan bir yetkili olur. Saygılarımla turgay

Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
10 Şubat 2024 14:48
Reyyan sonuçtan çok memnun

Reyyan
21 Kasım 2024 01:33
"Ürünüm sonunda yenisiyle değişti. Teşekkürler."
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Yıkama Süresini Uzatıyor

09 Mayıs 2024 02:02
İbrahim sonuçtan çok memnun

Arçelik Bulaşık Makinesi Bulaşık Yıkamıyor.

İbrahim
14 Temmuz 2024 14:19
"Pazar günü şikayeti yazdım. Pazartesi firma hemen benimle iletişime geçti. Sorunumu dinledi ve bölgemdeki servise bilgilendirme yaptı. Daha önce 3 defa evime gelip arıza olmadığını söyleyen aynı servis bu sefer makinenin sorununu 10 dakikada tespit etti. Makinem su basmıyormuş. Dolayısıyla sorunun motorda olduğunu düşünüp eleman motoru açtı. Motorun içinden cam kırıkları ve şişe kapağı çıktı. Tabi bunlar su yolunu tıkıyormuş. 1 yıldan fazladır makinemin düzgün yıkayamaması bundan olsa gerek. Artık düzgün yıkayacağı kanaatindeyim ama birkaç defa denemeden emin olamam tabi. Şimdi kafama takılan mesele ise parmak uzunluğundaki cam kırıklarının motora nasıl girdiği meselesi. Makinede böyle cisimlerin motora gitmesini önlemek için filtre var ancak filtre düzgün çalışmamış gibi görünüyor. İnşallah tekrar bir sıkıntı çıkmaz. Firmaya hemen ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Fakat ayrı olarak beni 1 yıldan fazladır uğraştıran servis elemanlarını da kınıyorum. Ben şikayet edene kadar yok arıza ışığı yanmıyor arıza yoktur, yok deterjanı değiştirin, yok tuz atmayın gibi laflarla geçiştirip durdular. Garanti olmasa bir de bu laflar için her seferinde 500 TL ödeyecektik. Böylece firma yetkililerine eksik olan bir hususlarını da göstermiş olayım. Yerli markamızın gelişmesi benim de dileğimdir."
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
12 Ocak 2024 09:40