Sema sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 3300 Türk Kahvesi Makinesi Arıza

20 Mayıs 2023 19:53

Arçelik'ten Ocak ayında aldığım 3300 Türk kahvesi makinesi mayıs ayında arıza verdi. Kahve piştikten sonra cezveyi çıkarmak istediğimde cezve sıkışmış bir şekilde hazneden çıkmamaya başladı. Akyaka Teknik servis sözlü olarak bana kalibrasyon ayarı yaptık deyip servis fişine arıza kısmına ürün su almıyor diye not düşmüş benim ürün zaten su hazneli değil ürün normal diye de not düşülmüş. Ürünü teslim alıp tekrar denediğimde cezve yine hazneye sıkışmakta. Başta savma bir hizmet problemi devam etmekte.

21 Mayıs 2023 12:05 (Şikayetten 16 saat sonra)
22 Mayıs 2023 20:31

Problem hâlâ devam etmekte, memnun kalacağımı ümit ederek başka markaların kahve makinesini almadım. Bir ürün bu kadar çabuk bozulup sonrasında da servis hizmetinin tam bir hayal kırıklığı olmasından dolayı artık Arçelik den alışveriş yapmayı düşünmüyorum bir an önce çözüm üretilmesini bekliyorum.

23 Mayıs 2023 13:59

Arçelik beni arıyor yalnız konuşma içeriği hep aynı problemi ne olduğu gibi, çözüme ulaşamıyoruz ayrıca ben ürünü alalı daha 6 ay olmadı dolayısıyla ürünü direkt iade etme hakkı değişim gibi haklara sahibim ama Arçelik servis formuna göre hareket edebiliyoruz değişim için diye cevap verdi tüketicinin haklarını servisin belirleme gibi bir durumu yok, tüketiciye verilen bir hak zaten bu, konuyla ilgili artık çözüm için dönüş yapılmasını bekliyorum.

Hafize sonuçtan memnun

Hafize
19 Şubat 2024 15:37
"Başta ilgisizlerdi fakat daha sonra yardımcı oldular ve değişim yapıldı. Teşekkürler..."

Arçelik Türk Kahvesi Makinesi

11 Ekim 2023 13:55
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 23:37
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 11:43

Gülay
02 Kasım 2024 12:03
Arçelik Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Arçelik Kategorileri