Sema sonuçtan çok memnun

Arçelik 2398 Cnıy A++Buzdolabı Sorunu

Arçelik 2398 Cnıy A++Buzdolabı Sorunu
22 Mayıs 2023 11:31
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“Arçelik yine marka farkını ortaya koydu ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını bize Ürün Değişim Departmanından Duygu Hanımının göstermiş olduğu alaka ile kanıtladı. Duygu Hanım samimiyeti ile çok yardımcı oldu. Sorunum çözüldü. Teşekkürler Arçelik ve teşekkürler Duygu Hanım 🙏 Bu alakanızla bir kez daha vazgeçilmez markamız olacağınız tescillendi.”

Arçelik marka 2398 cniy model buzdolabımda duvar kısmında buzlanma olduğu için yetkilisi servis geldi ve baktı. Gövdede problem olduğunu ve tamir edilirse 2 ve 3 ay sonra tekrar aynı sorunu yaşayacağımızı devamında ücretli değişim talep edeceğini söyledi. Araştırmalarım sonucunda Arçelik'in bu serisinde bu sorun çok sık dile getirilmiş. Buradan anlıyorum ki burada fabrikasyon bir sorun var. Müşteri hizmetlerinin bana söylediği zaten ürününüzün 10. Yılı dolmak üzere demesi yani artık ürününüzün ömrü bitti demek oluyor ki daha 4 ay öncesinde arıza veriyor. Servisin birkaç parçasını değiştirebileceğini ama değiştirirse de aynı teklif size sunulmaz demesi çabası ve 10 sene dolmayan ürünlere ücretli teklifi sunuluyormuş.
Ücretli değişim teklifi edildi. Benden benim kullanım hatası olmayan, tamir edilemez dedikleri buzdolabımın yerine sözde muadili olan ama bana göre ölçüleri birebir aynı olmayan 270531 El modelde buzdolabı 12480 TL'ye teklif ediliyor.

Benim buzdolabım dondurucu hacmi 125 litre, soğutucu hacmi 312 litre iken
Bana önerilen Ürünün dondurucu hacmi 97 litre, soğutucu hacmi 330 litre.
Sözde toplam hacime bakılarak arada 10 litre hacim farkı var deniliyor ama dondurucu kısmındaki fark benim için çok büyük bir fark. Sonuçta buzdolabının buzluğunu verimli kullanamadıktan sonra benim için muadili değildir. Ayrıca ürünümün garantisi bittikten sonraki yılında motoru yandı motor değişimi yapıldı, yine Arçelik marka elektrikli süpürgemin garantisi bittiğinden 2 ay sonra motoru yandı olabilir. Dedik motor değişimi yapıldı, Arçelik marka bulaşık makinemin garantisi bittiği sene içi küflenme yaptı. Farklı bir marka ile değiştirdim. Ama buzdolabı da artık sürekli sorun çıkarınca yıllardır Arçelik kullanıcı olan ben ve ailem için açıkçası Arçelik güvenimizi sarsmaya başladı. Benim ürünümün Ağustos ayında evet 10. Yılı doluyor ama o zaman bu ürünlerin ömrü 10 senelik oluyor. 10 yıl sonra ürün çöp mü oluyor. Arçelik benim sorunumu çözmüyor.

22 Mayıs 2023 11:42 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Sema
24 Mayıs 2023 18:28

Arçelik yine marka farkını ortaya koydu ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını bana Ürün değişim departmanından Duygu Hanımınla kanıtladı. Duygu Hanım samimiyeti ile çok yardımcı oldu. Sorunum çözüldü. Teşekkürler Arçelik ve teşekkürler Duygu Hanım 🙏 Bu alakanızla bir kez daha vazgeçilmez markamız olacağınız tescillendi.

Sema
24 Mayıs 2023 18:35

İrfan
Şikayeti Çözüldü

Yaklaşık 50 gün önce kurutma makinesi satın aldım. Ancak Arçelik ürünü vermiyor. Açıklama da yapmıyor, WhatsApp müşteri hattı ise bana cevap vermiyor artık...

İrfan
Şikayeti Çözüldü

Volkan

Sema hanım; Yaşadığınız sürecin aynısını yaşadım, daha önce 3.5 senelik buzdolabımda böyle bir sorun olmuştu ve ücretli değiştireceklerini söylemişlerdi kabul etmeyip ürünün ayıplı olduğunu söylediğimde ücretsiz değiştirmişlerdi ve bu modeli 2398Cnıy a++ olan modeli getirmişlerdi ve bugün 9. Senede dolabım çalışmadığından servisi çağırdım aynı şeyleri söyledi dolap şişmiş ve kullanılmaz sizi ücretli değiştirmek için arayacaklar dediler. Duygu hanıma nasıl ulaştınız acaba?

Volkan
16 Haziran 2023 21:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Ağustos 2023 19:04
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Aralık 2023 13:41