Akbank Erken Kapatma İşleminde Mağduriyet Ve 3500 TL Zarar

Akbank Erken Kapatma İşleminde Mağduriyet Ve 3500 TL Zarar
Semih
19 Kasım 2024 22:11

Akbank erken kapatma işleminde mağduriyet
19.11.2024 Salı günü TR58...... 5013 60 sayılı Akbank'a ait hesapta bulunan ihtiyaç kredime zamanı gelmeden erkenden taksit ödedim Mobil bankacılıkta taksiti iptal etmek için müşteri temsilcisini aradım, yaptığım görüşmede erkenden ödediğim taksit ödemesinin iptal edilmesini talep ettim. Bunun mümkün olmadığını söylediler. Kredimi taksit
ödemesi yapılmış haliyle İptal işlemi yapabileceklerini bu şekilde kalan borca kredi kapamanın yapılabileceğini söylediler. Dedikleri şekilde işlem yaptığımda 3500 TL'ye yakın bir miktarda zarara uğradım. İş bankasında da aynı şekilde kredimi kapatmaya gittiğimde erken ödediğim taksitimi iptal edip kredimi kapatmışlardı bu şekilde uğradığım zararımın giderilmesi yönünde gerekli çalışmaların yapılmasını ve tarafımdan alınan 3500 TL'nin hesabıma iade edilmesini talep ediyorum. Kendi halinde kıt kanaat geçinen bir insanım, zararımın giderilmesi yönünde bankayı CİMER üzerinden BBDK'ya da şikayet edeceğim. Gereğinin yapılarak tarafımdan tahsil edilen 3500 TL'nin iadesini saygı ile talep ederim.

Akbank Kredi Kapama Ücretinde Haksızlık

Tunahan
02 Aralık 2024 13:56
Akbank Kredi Kapama Ücretinde Haksızlık
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
20 Kasım 2024 20:33

Zafer
28 Mayıs 2024 14:34
Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Hulusi
08 Ekim 2024 16:33