Melek sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 15:09

5 Haziran 2023 tarihinde Gürcistan’da 3978 gel tutarındaki üç farklı banka kredi kartlarımız İle yaptığımız elektronik eşya alışverişinde aynı tutardaki harcamayı Axess kredi kartım 35868 TL olarak çekti bankayla görüştüğümde ekstremin tl talimatlı olduğunu bazı komisyon ve kur farkları nedeniyle böyle olduğunu söylediler ve 4 gün provizyonda bekletip ekstreme 39163 TL olarak yansıttılar yaptığım bütün itirazları ret ettiler üstelik tarafıma sağlanan bir geri dönüş olmadı . beni maddi manevi zarara uğrayıp diğer bankalara göre haksız rekabete neden olduğundan, yüksek kur farkından kaynaklı maddi kaybımın giderilmesi ve fazla alınan tutarın tarafıma iade edilmesini, ayrıca dövizli harcamaların döviz şeklinde ödeyebileceğime dair bir seçeceğin varlığı ve bu işlemlerden dolayı % 2 komisyon alındığı hakkında tarafıma bilgi verilmediği için de ilgili komisyon tutarının da ayrıca tarafıma iadesinin gerçekleştirilmesini rica ederim.

Aksi durumda BDDK ‘ya bildirim yapıp bankanız hakkında cezai işlem yapılmasını ve kamuoyu nezdinden bankanızın güvenirliğinin yıpratılmasını istemeyiz.
Alışveriş tutarı 3978 Ları

H** ekstresine yansıyan 34.250,66 TL
V*** ekstresine yansıyan 33.252,58 TL

Akbank önce provizyonda 35.865,80 TL bekletip 4 günün sonunda 39.160,40

profile profile
09 Haziran 2023 15:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

Filiz
Filiz

Merhaba, Aynı durumu bende yaşadım. Banka problemi çözdü mü acaba?

Hayır maalesef TBB şikayet de bulundum 3 aydır cevap bekliyorum bakalım

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
16 Eylül 2023 21:12

Oz Es
11 Haziran 2023 14:01
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
18 Mayıs 2023 10:25