Yves Rocher Eksik Gramajlı Ürün

Gülçin
07 Eylül 2024 13:21

24 Ağustos 2024 tarihinde Espark AVM Eskişehir şubenizden bir alışverişim oldu. Bir de Evidence marka bir deodorant aldım alırken de poşete kondu evde ki ürünüm bitmediği için de hiç kontrol etme ihtiyacı hissetmedim lakin ürünü ilk elime aldığım hafif olduğunu fark ettim ama ürünü sadece 4-5 kullandığım da ürün dibine geldi. 500 TL küsur tl'ye satılan bir ürünün sizce 4-5 kullanımda dibine gelmesi normal mi?

Mağaza insanların kullandığı ürünü mü bana sattınız gerçekten anlamadım. Çünkü bir koruma bandı vb. Yoktu. Yıllardır sizden onlarca ürün almışımdır ilk defa başıma geldi ama bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Ve bu konuda da ürünü kullanmışsınız yardımcı olamayız şeklinde kalıp cümleleri kullanmanın dışına çıkmıyorsunuz.

Hesabım alışverişlerim ortada 8-9 senede bir ürünü bile iadeye göndermeyen bir insan ne hikmetse seneler sonra sorun yaşıyor onda da basmakalıp cümlelerle baştan savıyor temsilcileriniz.

Büyük hayal kırıklığı oldu. Markanız adına.

07 Eylül 2024 15:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Songül sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 14:14
Yves Rocher Mağdurum Marka Ürünün Arkasında Durmuyor
Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

08 Nisan 2024 16:28
Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

Yves Rocher Tester Ve Satın Alınan Parfüm Arasındaki Fark!

11 Şubat 2025 12:10
Yves Rocher Tester Ve Satın Alınan Parfüm Arasındaki Fark!

14 Şubat 2024 09:58
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Bois De Sauge ( Yves Rocher )

01 Nisan 2024 11:07
Yves Rocher Kategorileri