Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 19:23

22 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Anatolium AVM'deki Yves Rocher mağazasından birçok ürün satın aldım. Ürünler cildimde ciddi alerjik reaksiyonlara neden oldu ve eklediğim görselde görüldüğü gibi cildim korkunç bir duruma geldi. Ürünleri kullanmayı bir hafta on gün içinde tamamen bıraktım. Aldığım ürünlerin tamamını fişimle birlikte mağazaya götürdüm. Yüzümün durumunu gördüklerinde, müşteriler dahil herkes şok oldu. Konu hakkında yardımcı olamayacaklarını, WhatsApp hattı üzerinden şikayeti belirterek kayıt açmam gerektiğini söylediler. Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp yazmama rağmen, talebim karşısında herhangi bir olumlu ya da olumsuz bildirimde bulunmadan günlerce bekletildim. Kız kardeşimin Yves Rocher kartı üzerinden alışveriş yaparken, yanımda kart sahibi olmadığı halde doğrulama yapmadan satış gerçekleştirildi; iş iade aşamasına gelince ise hiçbir işlem yapılamadı. Ürünü satın alırken gösterilmesi gereken hassasiyetin aynısını beklerim. Bunun için ayrıca şikayetçi olacağım. Kullanılmamış ve açılmamış ürünlerim de var, bunları iade etmek için tekrar mağazaya gittiğimde sistem hatası yüzünden alamadıklarını ve iade sürecimi müşteri hizmetleri hattından takip etmem gerektiğini söyleyip beni gönderdiler. 22 Mart 2024 tarihinde kullanmadığım ürünlerin iade süresi dolacak, kullandıklarım için ise hâlâ dönüş alamadım. Bu konuda her platformdan şikayetimi güncelleyeceğim ve destek alamadığım her gün için yardım talep edeceğim.

14 Mart 2024 11:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:10
Azize sonuçtan memnun değil