Vodafone'nin Müşterilerini Mağdur Etmesi!

Vodafone
9 Kasım 2024 23:16530
9 Kasım 2024 15:37

Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir çaba sarf edilmedi.

9 Kasım 2024 23:37 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 20:26

Değerli Müşterimiz , ilettiğiniz şikayetinizin sonucu hakkında bilgilendirmek için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık ancak ulaşamadık. Gün içinde tekrar arama yapılacaktır. Çözüm sağlayabilmemiz için aramayı cevaplamanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 20:27

İletmiş olduğunuz şikayetiniz için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık, ancak ulaşamadık . İhtiyacımız olan ek bilgileri tamamlayamadığımız için, probleminize çözüm sunamıyoruz. Şikayetiniz devam ediyorsa, dijital asistanınız TOBİ üzerinden veya Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayarak bize ulaşabilirsiniz. iyi günler dileriz. Vodafone Memnuniyet Merkezi

10 Kasım 2024 20:27

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 20:42

Çözüm sağladık deyip milleti manipüle etmeyelim lütfen. Çözümü ben sağladım operatör değiştirdim. Vodafone pişmanlıktır! Ben kurtuldum darısı okuyanların başına. Sevgili Şikayetvar derdimizi anlatma imkanı verdiğin için teşekkürler. Keşke Forum gibi olsa okuyanlar benzer sorunu yaşayanlar da ilave yapabilse daha faydalı ve mağduru güçlendiren bir etkileşim olurdu.

11 Yıllık Müşteriye Sunulan Yüksek Tarife Ve Avantaj Eksikliği

Zahide
Zahide
Vodafone
17 Temmuz 2025 16:00155

"Şikayetime çok hızlı bir dönüş oldu. Yeni taahhüdüm yapıldı çok teşekkür ediyorum."

Vodafone'da Taahhüt Sonrası Fiyat Artışı Ve Alternatif Kampanya Sunulmaması

Hilmi
28 Temmuz 2025 10:541.486

"Teşekkür ederiz çok kısa sürede iletişime geçilerek sorun çözüme ulaşılmıştır"

Vodafone Tarife Teklifi Ve Fatura Tutarsızlığına Çözüm Bulunmuyor

Aynur
3 Ekim 2025 18:55451

"Müşteri temsilcisine teşekkür ederim."

Taahhüt Başlangıç Tarihi Ve Fiyat Bilgisi Yanıltıcı Oldu

Ali
15 Ekim 2025 17:11555

"Yardımcı olundu çok teşekkürler"

Tümünü Gör
Aykut Tahirler Mobilya Hüsranı

Aykut TahirlerMobilya Hüsranı

Veysel
Mochi Hamuru Çok Sert Ve Kalın Asla Olması Gerektiği Gibi Değil

Mochi Hamuru Çok SertVe Kalın Asla Olması Gerektiği Gibi Değil

Beril
“1 Aylık Dynamic Spor Bisikleti Arızalı Ses Sorunu”

“1 Aylık Dynamic SporBisikleti Arızalı Ses Sorunu”

Sefa
Ayy Butik İnsanları Kandırıyorlar Resmen