Vodafone'nin Müşterilerini Mağdur Etmesi!

09 Kasım 2024 23:16
09 Kasım 2024 15:37

Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir çaba sarf edilmedi.

09 Kasım 2024 23:37 (Şikayetten 21 dakika sonra)
10 Kasım 2024 20:26

Değerli Müşterimiz , ilettiğiniz şikayetinizin sonucu hakkında bilgilendirmek için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık ancak ulaşamadık. Gün içinde tekrar arama yapılacaktır. Çözüm sağlayabilmemiz için aramayı cevaplamanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 20:27
10 Kasım 2024 20:27
10 Kasım 2024 20:42

Çözüm sağladık deyip milleti manipüle etmeyelim lütfen. Çözümü ben sağladım operatör değiştirdim. Vodafone pişmanlıktır! Ben kurtuldum darısı okuyanların başına. Sevgili Şikayetvar derdimizi anlatma imkanı verdiğin için teşekkürler. Keşke Forum gibi olsa okuyanlar benzer sorunu yaşayanlar da ilave yapabilse daha faydalı ve mağduru güçlendiren bir etkileşim olurdu.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Bitimine 12 Gün Kala Operatör Değişikliğinde Beklenmedik Ceza Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

25 Mayıs 2025 23:47

Vodafone Yanımda Premium Hediye Ücretli Gösterildi Ve Müşteri Temsilcisi Çözüm Sunamadı

Volkan
24 Ocak 11:42
vodafone-yanimda-premium-hediye-ucretli-gosterildi-ve-musteri-temsilcisi-cozum-sunamadi-1.jpg
Çağlar sonuçtan memnun

Vodafone Uzun Yıllar Müşteriye Yüksek Fiyat Ve Baskı Hissi