Vodafone Yeni Hat Başvurusu Sorunu

Vodafone Yeni Hat Başvurusu Sorunu
11 Haziran 2024 11:33

Sayın Vodafone yetkilileri, ben, h** d. 06,06,2024 tarihinde Vodafone müşteri hizmetlerinden yeni hat başvurusu yaptım. Ancak yeni hattımızın bize ulaşmadığını gözlemledik. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, başvurumuzun sistemlerinde görünmediği ve ilgilenilmediği bilgisini aldım. Ayrıca, işlem yaptığım numara için Vodafone numara taşıma başvurusunun olduğu belirtiliyor.

Teyit ve teslimat için 0850 549 0 542 numarasından aranacağımız ifade ediliyor. Ancak bu numarayı aradığımda, başvuru sonucunu sorgulamak için 1’e tıkladığımda 5 dakika boyunca bekletildikten sonra hat kapanıyor. 2’ye tıkladığımda ise yeni başvuru için 5 dakika boyunca bekletildikten sonra yine hat kapanıyor. Günlerdir aynı durumdayım.

Şu an ne bir hat gelmiş durumda ne de başvurumuz hakkında bilgi alabiliyoruz. 542 numarasını aradığımda, başvurumuzun görünmediğini ve yeniden başvuru yapmamız gerektiğini belirtiyorlar. Ancak bu süreçte zaman kaybediyoruz ve ne arayan var ne de soran. Bu durumun düzeltilmesi ve başvurumuzun takip edilmesi için yardımınızı rica ediyorum. Lütfen bu konuda gereken adımları atarak tarafıma bilgi vermenizi bekliyorum. Saygılarımla,

15 Haziran 2024 09:34

Vodafone Online mi Tövbe bir daha.

Vodafone’un hizmet kalitesi ciddi şekilde düşmüştür. Online başvurularınızı dikkate almıyor ve müşteri mağduriyetine sebep oluyor. Hat taşıma işlemi için yaptığım online başvuru sisteminizde görünmüyor ve bu konuda yaşadığım mağduriyetler kabul edilemez.

Günler Sonrasında Şikayetimin Ardından Başvurum onaylanmasına rağmen hattım gönderilmedi. Müşteri hizmetlerinizle iletişim kurmak imkansız; defalarca aramama rağmen, saatlerce bekletildim ve sonunda çağrı kapatıldı.

Ancak fiziki mağazalardan yapılan işlemlerde herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Bu sorunun derhal çözülmesini ve hattımın acilen tarafıma ulaştırılmasını talep ediyorum derdim. Ama Zaman aşımından kapatıldı sanırım. Arayan Soran yok. Kendiliğinden Gelmeyen paket üzerinde Tarife de değişiyor :-d Yaşanan gecikme ve iletişim sorunları için Bir başkası da düştüğüm Çileye düşmesin diye belirtiyorum.

11 Haziran 2024 12:26 (Şikayetten 53 dakika sonra)
19 Haziran 2024 09:44

Emre sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 15:31
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
28 Ocak 2024 20:00
"Teşekkür ederim"
Baris sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 14:18
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 09:10
Selim sonuçtan memnun

27 Aralık 2024 19:00
"Sorunum şimdilik çözülmüş görünüyor. Bakacazz"
Vodafone Kategorileri