Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yanlışlıkla Satın Alınan Ücretli Uygulama Ve İptal Sorunu

Vodafone Yanlışlıkla Satın Alınan Ücretli Uygulama Ve İptal Sorunu
10 Ağustos 2024 15:45

Vodafone' click and Play adli servise NFC app indirirken menü için girmem istendi. Dikkat etmeden dalgınlıkla satın al tuşuna bastım. Daha sonra öğrendim ki ücretli bir uygulama imiş. 88 TL benden mobil ödeme olarak faturama yansıyacak. Vodafone müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamadım. Üyeliğin iptalini ve ücret iadesini ivedi şekilde rica aynı durumdan muzdarip olup Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Vodafone yetkililerinin bu konuda gereğini yapmasını istiyorum.

10 Ağustos 2024 21:24 (Şikayetten 5 saat sonra)
11 Ağustos 2024 17:22

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

11 Ağustos 2024 19:56

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 00:03

Merhaba müsait değildim. Aramadan ziyade haksız ve aldatmaca olan sistemle müşterilerinizi mağdur etmeyin. Bu parayı faturama yansıtmayın ve iade edin.

20 Ağustos 2024 13:01

25 Temmuz 2023 15:38

09 Eylül 2024 20:22
Yanlışlıkla Abone Olduğum Vodafone Servisi ve İade Talebim
Yanlışlıkla Abone Olduğum Vodafone Servisi ve İade Talebim
Hüdaverdi sonuçtan çok memnun

Hüdaverdi
29 Ekim 2024 19:24
"Çok çabuk bir şekilde sorunum çözüldü teşekkürler"

Vodafone Kategorileri