Selim sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobil İnternet Sorunu (Xmeye Programı Görüntü Aktarmıyor)

09 Haziran 2023 16:14

Vodafone'a yakın zamanda geçtim, mobil internette sıkıntı yaşıyorum, öyle ki; cep telefonumda kurulu olan xmeye programı ile internete Wi-Fi 'dan bağlıyken izleme yapabiliyorum, ama Vodafone mobil veriye geçince izleme yapamıyorum. Vodafone ilgili ip adresini blokluyor sanırım, eski operatörümde hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen çözüm bulamadım. Üstelik aynı kameraları başka bir Vodafone'lu arkadaşım da aynen benim gibi izleyemiyor, sıkıntılar birebir aynı. Diğer operatörlerden hizmet alan arkadaşlarda izleme konusunda sıkıntı yokken, biz iki arkadaş sorunu bir türlü çözemedik. Böyle giderse başka operatöre geçeceğim.

09 Haziran 2023 17:26 (Şikayetten 1 saat sonra)
13 Haziran 2023 09:55
15 Haziran 2023 13:41

Hiçbir işlem tamamlanmış değil, sorunum çözülmedi. Çözülmediği gibi şikayet var sitesine yazdığım için beni arayan kişi yazıyı düzgün okumamış. Ben durumu anlayıp şikayetimi tam olarak tekrar anlatmaya kalktığımda gerek olmadığını belirterek beni dinlemedi bile. Bende kendisine kendisi hakkında şikayet kaydı oluşturttum, bakalım arayan olacak mı? Sonuç olarak Vodafone'da Xmeye programı düzgün çalışmıyor.

19 Haziran 2023 13:55

Bir hafta boyunca Alanya'da tatildeydim, orada kesintisiz çalışan uygulama İstanbul'a dönünce yeniden çalışmamaya başladı. Zaten daha önce de bayram tatilinde Ordu'ya gitmiştim ve orada da kesintisiz çalışmıştı, sanırım Vodafone'un bu sorunu İstanbul'a özgü bir sorun. Defalarca aramama rağmen çözüm yok. Vodafone ile xmeye uygulaması İstanbul'da çalışmıyor.

31 Temmuz 2023 18:04

31.07.2023 tarihi itibarıyla Vodafone problemi hala çözmüş değil. İstanbul dışına çıkınca çalışan uygulama İstanbul'a dönünce çalışmamaya devam ediyor.

16 Ağustos 2023 18:42

Bugün Bursa'ya gidip geldim. Bursa'dayken telefonumu kapatıp açtığım için bahsi geçen program görüntü aktarmaya başladı. Ama bu şekilde çok gitse üç gün gidiyor, sonra yine göstermez oluyor. Vu arada merak edenler için belirteyim Vodafone tarafında kimse parmağını bile kıpırdatmıyor, kafayı kuma gömmüşler, sorunu çözmüşler.

Turan
Turan
Şikayeti Çözüldü

Kardeş Vodafone ile ilgili değildir benim de vorafon önceden kameraları izliyordum iki gündür bağlanmıyor xmeye uygulaması ile ilgili olmalı bugün güncelleme yaptım yine yuvarlak beyaz çizgi dönüp duruyor xmeye de sorun var

Vodafone Mobil İnternet Sorunu

21 Nisan 2024 17:10