Vodafone Benden Habersiz Tarife Değişikliği Yaptı

28 Mayıs 2024 21:54

Tarifem bitiyor bana sormadan Vodafone yeni tarife yapıyor taahhüt yapıyor bana fatura çıkarıyor cayma bedeli çıkarıyor.
Bu kadar yıl Vodafone kullan ve hiçbir muhatap bulama. Pişmanlıksın Vodafone. Herkese anlatacağım reklamınızı yapacağım. Müşteri hizmetlerini arıyorum anlatıyorum dönüş yapılacak size deniyor 2 ay oldu.

28 Mayıs 2024 21:53

Vodafone! Haberim olmadan yeni tarifeye geçiriyorsun beni, taahhüt yapıyorsun, bir de üstüne üstelik bana cayma bedeli ve fatura çıkarıyorsun. Müşteri hizmetlerinizi arıyorum zorla bağlanıyorum saatlerce bekliyorum en sonunda bağlanıyorum defalarca görüşüyorum hep haklı görülüyorum ama sonuç alınamıyor. Müşteri hizmetleri tarafından İlgili birime bağlıyorum denilip telesekretere bağlanıyorum ya da biz sizi arayacağız denilip telefon yüzüme kapanıyor. Örneği 28.05.2024 20.47’de en son aradım 2 farklı müşteri temsilcisi ile görüştüm. İlkine anlattım dinledi hak verdi yetkiliye bağlıyorum dedi ve bağladı. Bağladığı müşteri temsilcisine olayı detaylıca anlattım ve bana cevap vermeden anlattığıma sorunuma hiçbir şey demeden beni telesekretere bağladı. Bu mu müşteri memnuniyetiniz sizin. Bağlanmak için o kadar uğraş bekle telefon başında anlat mağduriyetini anlat hiçbir çözüm olmadan bant kaydına bağlasınlar seni. Bravo Vodafone bravo.

28 Mayıs 2024 23:47 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Mayıs 2024 14:17

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Mayıs 2024 15:02

Aradınız nöbetteydik göremedik açamadık. Tekrar ararsanız çözüm odaklı olursak uygun olur

Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 13:10

22 Ağustos 2023 09:37
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
30 Ekim 2024 14:54

23 Nisan 2024 10:20
Mualla sonuçtan çok memnun

Mualla
07 Mayıs 2024 01:14
"Hızlı çözüm için teşwklür ederim."
Vodafone Kategorileri