Vodafone 7000 S Şifre Sorunu

Vodafone 7000 S Şifre Sorunu
28 Şubat 2024 19:591.028
Emre'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler, sorunum makul bir sürede çözüldü. Şikayetvar platformu çok değerli.

Vodafone 7000 s (şifre alınmıyor)

Vodafone üzerinden yeni hat aldım. Yanımda uygulamasına yönlendiriyorlar her sorun için ama sorun şu ki zaten yanımda şifresi alamıyorum.
Müşteri hizmetlerini aradım, telefonu kapatın 5 dakika sim kartı çıkarın sonra deneyin dediler yine çözülmedi yine çözülmedi. Şu sorunumu çözün lütfen basit bir şifre ihtiyacım var.

Hata mesajı: "Sistemimiz geçici olarak servis dışıdır. Daha sonra tekrar deneyin."

28 Şubat 2024 21:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Vodafone ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Belirttiğiniz şikayetle ilgili takip ve inceleme sürecini başlattık. Sizi en kısa sürede arayarak konuyla ilgili detaylı bilgiyi paylaşacağız. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Şubat 2024 13:10

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Emre
29 Şubat 2024 13:13

Vodafone 7000 S (şifre Alınmıyor) Yardım

4 Mart 2024 16:251.031

Vodafone 7000 s (şifre alınmıyor) Vodafone üzerinden yeni hat aldım. Yanımda uygulamasına yönlendiriyorlar her sorun i...

Vodafone 7000 S (şifre Alınmıyor) Yardım

Vodafone Yanımda Uygulamasına Erişim Sorunu

15 Ekim 2024 18:10808

Vodafone Yanımda uygulamasına girmek için şifre alamıyorum. 7000'e 'S' yazıp attığımda 'Sistemimiz geçici olarak servis ...

Vodafone Yanımda Uygulaması Şifre Sorunu

22 Ekim 2024 19:41924

"Kısa zamanda dönüş sağlandı ve sorunum çözüldü teşekkürler"

Vodafone Yanımda Uygulaması Şifre Sorunu

Vodafone Yanımda Uygulamasına Giriş Sorunu ve Hesap Erişimi Problemi

16 Eylül 2024 14:55804

Vodafone yanımda uygulamasına giriş yapamıyorum. Kod almak için 7000'e "s" attığımda "Sistemimiz geçici olarak servis dı...

Vodafone Yanımda Uygulamasına Giriş Sorunu ve Hesap Erişimi Problemi

Vodafone Yanımda Uygulamasına Giriş Yapamama Sorunu

22 Ağustos 2024 16:40708

"Sorun giderildi teşekkürler"

3 Yorum

Tümünü Gör
Vodafone Şube Müşterilerini Mağazadan Kovuyor!

Vodafone ŞubeMüşterilerini Mağazadan Kovuyor!

İsimsiz
Vodafone Hattım Çalışmıyor!