Ferhat sonuçtan çok memnun

Opet İndirim Kodu Kullanımında Bilgi Eksikliği

18 Kasım 2024 13:41
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Gayet güzel şekilde ne yapacağım izah edildi ve ben de onları yaparak sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar için ne yapılması gerektiğini buraya yazayım. 7276'ya vfhedıyecark telefonno Kod şeklinde mesaj atınca telefon numaranıza 100 lira tanımlanmış oluyor ve Opet'te kendi numaranız ile işlem yaparak indirimi alıyorsunuz.”

Vodafone uygulamasından Çark çevirdiğimde Opet'ten 750 liralık yakıt alımına 100 lira indirim diye kod geldi. Kodun nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgi verilmemiş. Başka yerlerde de bilgi bulamadım. Bir Opet'e gidip pompacıya sordum. Öyle bir şey bilmediğini söyledi. İçeri girip kasada durana sordum. "Siz yakıtı alın. Ödeme yaparken kodu gireriz. Daha sonraki alışverişinizde kullanırsınız" falan dedi. Onun da bilgisi yok gibiydi. Ne yapacağımızı bilemedik.

18 Kasım 2024 15:50 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Kasım 2024 19:38
18 Kasım 2024 19:45

Tunay
Tunay
Şikayeti Çözüldü

Banada bu hediyeden geldi bende sizin gibi aynı şeyleri yaşadım 3 müşteri temsilciyle görüştüm onlarda tam bilmiyor ya da gereken bilgiyi vermiyorlar Çark kampanya detay kısmında da koşullar yazmıyor çok garip her pazartesi çarkı çeviriyorum 4 5 haftadır sadece 6 saatlik internet veriyor korkmayın verin 3 5 günlük ya da haftalık 3 5 GB müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir SMS atıldığını bilmiyordum direk Opet'e gidilecek sanıyordum tarif ettiğiniz gibi yaptım ve cep no ya tanımlandı indirim Allah razı olsun sizden insanları buradan aydınlattığınız için teşekkürler ve Vodafone'u da buradan kınıyorum eksik bilgi ile kampanya yapıp sanki boş hediye verdi görünüp hediyeyi kullandırmamak bir de Vodafone son zamanlarda genel olarak müşteri memnuniyeti hususunda vasatlaştı artık değişim şart artık

Şafak sonuçtan memnun

Şafak
06 Eylül 2024 18:40

06 Aralık 2024 23:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 21:27
Vodafone'un Hediye Çarkı Hayal Kırıklığı