Ayşe
16 Ocak 2024 19:21

Ürün, yeni imalat diye fabrikadan geldiği söylendi. Kurulum yapıldıktan sonra ürünün kenarının şişip patladığını, üzerinde bardak izi ve birçok yerinde çizikler olduğunu fark ettim. Açıkçası, teşhir ürünü gibi görünüyordu. Utanmadan evime getirip kurulum yaptılar ve iadesini talep ettim. Ancak, geri gelip yatağı bile almadılar. Ne kadar kötü bir firma olduklarını gösterdiler. Ürün evimin ortasında bekliyor ve yenisi 20 gün içinde gelince eskiyi alacaklarını söylediler. Yenisini istemiyorum bile, sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum.

17 Ocak 2024 12:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

20 Ocak 2024 09:23

22 Ocak 2024 21:23

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
18 Ocak 2024 11:41

İpek
22 Mayıs 2024 14:25
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
26 Şubat 2024 14:12
Vivense Muhatap Bulamıyorum Mağduriyetim İleri Seviyede

06 Mayıs 2024 12:44
Mürşide sonuçtan hiç memnun değil

Mürşide
22 Aralık 2024 19:44