27 Kasım 2024 10:51

Vestel Yıldız S8500 marka ve model şarjlı süpürge makinemi çalışmadığı için 18 Kasım 2024 tarihinde Sincan yetkili servisine arıza tespiti yapılması için teslim ettim. Arızanın bataryada olduğu ve kontroller sağlanıp bana dönüş yapılacağı söylendi. 20 Kasım 2024 tarihinde yeni bir ürün ile değişim olması için tarafımın aranacağını belirten mesaj geldi. Aynı gün içerisinde Vestel müşteri hizmetleri tarafından eşimi aramışlar ve ellerinde Vestel Yıldız S8500 şarjlı süpürgenin olmadığını, onun için sözde 2 üst model ürün olan Vestel S65 m şarjlı süpürgeyi gönderebileceklerini söylemişler ve eşime WhatsApp üzerinden görsel göndermişler. Eşim süpürgeden anlamadığı için söze bakarak kabul etmiş ama süpürgenin yasal sahibi ve kullananı ben olduğum için görüşmeden 15 dakika sonra eve geldiğinde bana söyledi. Ben direkt önerilen ürünü gördüğümde kabul etmedim. Eşim hemen arayan numarayı aradı ama bağlanamadı. Başka bir Vestel müşteri hizmetleri numarasından ulaşarak kayıt oluşturdu. Ertesi gün tekrar aradı, tekrar üstüne basa basa durumu belirterek kayıt oluşturdu ve önerilen ürünü kesinlikle kabul etmediğimizi ve kendi ürünümüzün tamir edilerek veya birebir değiştirilerek teslim edilmesini istedi. 5 gün içerisinde 5 kez kayıt oluşturdu ama hiçbir kayıt umursanmadan önerilen ürün servise gönderildi diye mesaj geldi ve ardından servis tarafından arandık, ürünü ne zaman gelip alabiliriz diye. Ürünü gelip teslim almayacağımızı, bunun için 5 kez kayıt oluşturduğumuzu söyledik ve tekrar müşteri hizmetleri arayarak tekrar kayıt oluşturduk. 1 gün sonra aynı hanımefendi müşteri hizmetlerinden arayarak neden ürünü kabul etmediğimizi, ürünün 2 üst model ürün olduğunu, fiyatına bakmamız gerektiğini, normalde önerilen ürünün mevcut ürünle aynı fiyat olduğunu ama şu an kampanya olduğu için aralarında 4000 TL fiyat farkı olduğunu söyledi. Kabul etmediğimizi, aynı sözleri tekrar ederek durumu belirtip kapattık. En son bugün yani 27 Kasım 2024'te bizzat benimle görüşüp ürünü kabul etmemden başka bir çarem olmadığını, başka bir ürün veya kendi ürünümün teslim edilmeyeceğini söyledi. Ben de ürünü kesinlikle kabul etmediğimi ve şikayet yoluyla devam edeceğimi belirterek telefonu kapattım. Bu şikayet kaydını da gerekli adli mercilere şikayette bulunurken bana taslak olarak ve kanıt olarak yardımcı olabilmesi için oluşturuyorum.

29 Kasım 2024 09:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Kasım 2024 16:46
Vestel'den Yanıltıcı Ürün Değişimi

Ürün hizmet geçmişine ulaşmanız için bana bugün gönderilen teblikatınıza bakabilirsiniz. Bende size bir tebligat gönderteceğim. Her türlü verilen ürünü kabul etmek zorundasınız yazmışsınız bakalım öylemi.

Gülhatun
11 Ocak 2024 19:15
Vestel Dikey Şarjlı Süpürge Mağduriyeti
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
25 Eylül 2024 19:19
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
17 Ekim 2023 19:20

Gamze
26 Eylül 2024 15:32
Vestel Yetkili Servisin İş Bilmezliği
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
21 Aralık 2023 09:53
Vestel S8500K Dikey Süpürge Bilmecesi!
Vestel Kategorileri