Vestel Venüs Asla! Garanti Dahili Üründen Israrla Ücret İstiyorlar

Güner
11 Mayıs 2023 15:09

8093449914 CRM numarası ile Eylül 2023'te garantisi bitecek olan tabletimizin şarjının erken bittiği şikayeti ile ya da bir anda %100 şarj oluyor. Daha sonra da 2 dakika içerisinde şarjı bitiyor kendiliğinden kapanıyor. Şikayeti ile servise bıraktık, servis beni arayıp ₺200 karşılığında ücretli onarım olabileceği konusunda ücret talep etti. Asla arıza tespiti yapılmadan direkt şarj soketi arızalı diye 200 TL talepte bulunulmuş böyle bir saçmalık olamaz. Ürünü servise vermeden test ettim şarj alıyordu soket arızalı olsa nasıl şarj alabilir? Zahmet. Edip arıza tespiti yapmadan ücretli onarım deyip kabul etmeyince paketleyip kargo ile iade ettiler, Tablet geldi. Kargodan aldım evde şarja taktım size. Attığım videoda da görülüyor ki şarj alıyor. Soket filan arızalı değil yalandan yere ücret talep ettiler, tekrar götürdüm video ile servise verdim. Bu seferde aynı ürüne 8093608041 takip no ile 360 TL ücretli onarım yazmışlar dalga mı geçiyorsunuz? Ayıp çok ayıp 1 yıldır 2 hatta 3 arızayı yapıyor bu tablet ya ürünün tamamen değişimini ya da ücretsiz onarımını talep ediyorum. Bu ayıbı her yerde sosyal ağlarda yayınlayacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum garantisi bitmeden böyle saçmalık yakışmıyor Vestel'e

22 Mayıs 2023 16:32 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Şikayet Yönetim Ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz En içten sevgi ve saygılarımızla, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü #gururlayerli

Ahmet
06 Temmuz 2023 09:10

14 Aralık 2023 17:33
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
26 Mayıs 2023 10:11