20 Eylül 2023 17:12

Vestel s65m şarj süpürge değişim cihazı olarak elime ulaştı. Paketi açtım ve bağlantı yerinde bir gevşeklik gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve onlar bulunduğunuz ilçedeki servise göstermemi söyledi ve ürünü kullanmadan servise götürdüm. Ürünün videosu çekerek kutusu ile ve kutudaki aksesuarların ambalajları ile birlikte fotoğraflayarak servis ürü Ankara ki servisine gönderi ürün incelenmiş, normal çalıştığı yazılmış ürün elime geldi ve kutudaki aksesuarların ambalajı üzerlerinden çıkarılmış kutuda zarar görmemesi için kullanılan kartonlar atılmış. Üst üste parçalar bir birine çarparak çizilmiş. İnşaat mı temizlendiler bilmiyorum. Makine toz toprak içinde hiç kullanılmayan başlığı çizik içerisinde Vestel servisi bu mu? Vestel ürünlerini tamir etmek için çözüm mü arıyor bozuyor mu?

12 Mart 2024 12:32

Bir yıl önce almış olduğum Vestel S65M model süpürgenin hepa filtresi dolup, defalarca temizlememe rağmen çekiş gücünün çok düştüğünü ve ilk günkü gibi olmadığını fark ettim. Filtrede yırtıklar oluştuğu için makineye zarar vermemek adına bu şekilde kullanmak istemedim. 09.02.2024 tarihinde servise filtreyi almak istediğimi ilettim, ancak Vestel'in elinde filtre olmadığı söylendi. Bilgim dışında 21.02.2024 tarihinde servis kaydım sonlandırıldı ve filtrenin bulunamadığı belirtildi. Neden bu şekilde bir işlem yapıldığını sorduğumda, genel merkezin kaydı kapatılmasını istediği ve filtrenin yeniden üretileceği bilgisi verildi. Sürecin çok uzadığını ve süpürgenin kullanılamaz durumda olduğunu belirterek defalarca Vestel'i aradım. Ankara servisi bana ulaşarak parçanın tedarik edildiğini ve gönderileceğini söyledi, fakat ne filtre geldi ne de bilgi verildi. Kargo mesajı bile almadım. 06.03.2024 tarihinde Vestel'e şikayet kaydı oluşturdum. 11.03.2024 tarihinde Vestel genel merkezi tarafından aranarak kargonun geldiği ancak ulaşılamadığı için geri gittiği ifade edildi. Buna karşılık, hiçbir kargonun geri gitmediğini, çünkü küçük bir yerde yaşadığımı belirttim. Müşteri temsilcisi ise yüksek sesle ve bilgisiz bir tüketiciymişim gibi konuştu. Kargo bilgilerinin paylaşılmasını ve yeni adres bilgilerimi vererek görüşmeyi sonlandırdım. Sonuç olarak, Vestel'in bir yıldan kısa sürede ürettiği bir ürünün yedek parçasının, yani insan ve makine sağlığı için önemli olan hepa filtresinin hazırda bulunmaması ve sürecin gereksiz yere uzaması, bir daha Vestel tercih edip etmeme konusunda beni düşündürüyor. Komşudan süpürge ödünç alarak evimi temizlemek zorunda kalmak ve eşimle aramızda bu konu yüzünden yaşanan tartışmalar nedeniyle Vestel'i sorumlu tutuyorum. Vestel ürün alırken bu tür konuları göz önünde bulundurmanızı öneririm.

28 Eylül 2023 12:50 (Şikayetten 7 gün sonra)

Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
02 Mayıs 2024 16:57
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
19 Eylül 2024 15:36
Mert sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 11:16
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
27 Mart 2024 08:37
Vestel Yetkili Servis Mağduru
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
14 Mayıs 2024 11:44