Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV O Kadar Pişmanım Ki Anlatamam

Vestel TV O Kadar Pişmanım Ki Anlatamam
10 Mayıs 2024 20:37

3 ay önce Vestel 4K Smart LED TV aldık. Kendi kendine kapanıp açılıyordu. Servis kaydı açtık geldiler yazılım güncellemesi yükleyip gittiler. Şimdi televizyon daha sık kapanıp açılmaya başladı. Günde en az 10 kere kapanıp açılıyor. Tekrar servisi aradık 2 haftadır gelecekler. Bugün dayanamadım tekrar aradım, yine servis kaydı açtılar aradılar gelip televizyonu alıp atölyede inceleyip arızayı tespit edeceğiz dediler yine kimse gelmedi. Hem kusurlu ürün satacaksınız hem arızayı tespit etmek için televizyonu alıp kullanıcıyı mağdur edeceksiniz ama muhatap yok ortada. Bu mudur yani Vestel kalitesi. Kusurlu ürünün taksitini her ay düzenli ödüyoruz takır takır. Televizyonun yenisini ile değişimini talep ediyorum. Az para da değil, kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Gel gör ki Vestel'le olmuyormuş neden olsun

13 Mayıs 2024 09:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. İletişim için tarafınıza arama yaptık lakin yanıt alamadık. Müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. VESTEL.

13 Mayıs 2024 15:09

Murat bey ile görüştük. Süreci birlikte takip edeceğiz. Bakalım bu süreç nasıl sonuçlanacak.

16 Mayıs 2024 12:46

Televizyonumu aldılar atölyeye. Şu an kimseye ulaşamıyorum bu nasıl iştir arkadaş muz cumhuriyetimi burası. Koskoca Vestel nelerle uğraşıyoruz Allah aşkına. Televizyonum nerede benim kiminle muhatap olacağım, telefonlarım açılmıyor.

08 Ağustos 2023 11:35
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Ekran Görüntüsü Gidiyor Ses Var Görüntü Yok Şahit Oldum

Hüseyin
30 Ağustos 2024 20:17
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
23 Aralık 2024 12:21

Kardelen
01 Nisan 2024 14:20
Sevgi sonuçtan memnun

Sevgi
04 Aralık 2023 23:04
"Vestel merkeze bağlı müşteri hizmetleri gerçekten ilgiliydi. Yedek parça ücretini bizim ödememiz ama servis ücretinin Vestel tarafından karşılanması gibi bir çözüm sundular. Mecburen kabul ettik, ilgileri için teşekkür ederim."

Vestel Kategorileri