Rasim sonuçtan çok memnun

Vestel Toshiba Ürün Hemen Bozuldu

Vestel Toshiba Ürün Hemen Bozuldu
07 Eylül 2023 19:08
Rasim'in Teşekkür Mesajı
“Değişim yapıldı teşekkür ederim”

16.08.2022 tarihinde A101 Web sitesi üzerinden Toshiba 58" UHD Android Smart LED TV satın aldım. Ürün paketinde durdu kurulumunu yaptırmadım. 23.02.2023 tarihinde kurulumu Vestel Yetkili Servisi tarafından yapıldı. Tekrar paketlenip kaldırıldı. Kuruluma gelen yetkili servis elemanlarına sorabilirsiniz gerekirse. Düğünümüz 6 Mayıs 2023 tarihindeydi kurulum süresi dolmasın diye Şubat ayında kurulumu yapılıp paketlendi geri. Düğün balayı vs. İşlemlerinden sonra televizyonu 1 Ağustos ta kurup kullanmaya başladım. Fakat televizyon 1 Aylık kullanımımdan sonra Bozuldu. Televizyonun içerisinde kullanım saati diye sayaç var oradan bakabilirsiniz. Vestel yetkili servisi geldi ve televizyonun ekranının değişeceğini belirtip Servise götürdüler. Geldiklerinde kendileri de gördü. Jilatinleri hala üzerindeydi ve o şekilde götürdüler servise. Koskoca Vestel firmasının yerli üretimimiz diye gurur duyduğumuz firmanın televizyonun bu kadar kısa sürede bozulması beni üzdü ve sarstı. Daha sıfır ayarında olan televizyonun ekranının değiştirilmesi Sizlerin üretim hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ekran değişimi yerine Televizyonun yenisi ile değiştirilmesini ve mağduriyetimin en kısa zamanda ülkemizin değerli markası Vestel tarafından giderilmesini istiyorum. Her şey kanıtlar ile mevcuttur. Dediğim gibi televizyonun kullanım saatine bakabilirsiniz. Yenisi ile değiştirilmediği takdirde bir daha asla Vestel marka ürün almayacağım.

08 Eylül 2023 14:40 (Şikayetten 19 saat sonra)

10 Eylül 2023 23:47

Şikayetim hakkında gerekli incelemenin devam edip etmediği konusunda bilgi verir misiniz lütfen?

22 Eylül 2023 16:53

Değişim yapıldı teşekkür ederim

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
05 Nisan 2024 09:48