Vestel Televizyon Kumandaya Tepki Vermiyor

Yasin
06 Aralık 2023 23:55

Vestel marka televizyonumuzda kumanda problemi yaşıyoruz.
Televizyon kumandanın komutlarına tepki vermiyor, kumandada yapılması gereken her şeyi yaptık bir müddet çalışıyor sonra yine TV, kumandanın komutlarına herhangi bir tepki vermiyor. TV'yi açıp kapattıktan sonra düzeliyor.
Tepki vermediği zaman kumandaya telefon ile bakıyoruz çalışıyor.
Deprem bölgesinde olduğumuzdan bir servise sorduk sarsıntıdan vs. Olacağını söyledi ama televizyon herhangi bir Zara görmedi kesinlikle. Lütfen en kısa sürede geri dönmenizi bekliyoruz

07 Aralık 2023 09:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

Faik

Aynı sorunu 2 ay önce satın aldığım ve aldığım haftadan itibaren yaşadığım 65QG9840 Smart TV ile yaşıyorum. Servis geldi hiçbir sorun yok dedi. Tabii o anda sorun doğmamıştı çünkü. 2 gün sonra servisten sipariş verdiğim başka bir Vestel kumanda cihazını getiren servis elemanı bu kez sorunu gözlemledi ve rapor sunacağını söyledi. Ama hala bana geri dönüş yapılmadı. Cihaz kesinlikle ayıplı ürün ve orijinal kusursuz olanı ile (varsa) değiştirmek yoksa iade istiyorum. Bu en doğal hakkım, tamir vs. Kabul etmiyorum.

Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
10 Mayıs 2024 19:30
"Çok teşekkür ediyorum arızalı olan kumanda değiştirildi biraz ön yargılı davrandım Vestel servis çok kaliteli çok ilgileniyorlar Vestel'i Tercih ettiğim için çok hissediyorum kendimi buradan teşekkür ediyorum İyi çalışmalar diliyorum İlginiz için de çok teşekkür ediyorum Vallahi helal olsun böyle beklemezdim bu kadar kaliteli geri dönüş sağlayacağınızı beklemezdim ön yargılı davrandığım için özür dilerim"
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kumanda Garanti Karşılamıyor

Bilge
20 Şubat 2024 14:54
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
06 Eylül 2024 17:18