Vestel Süpürgede Tekrarlayan Kırılma Sorunu

Vestel Süpürgede Tekrarlayan Kırılma Sorunu
Rabiya
05 Ekim 2024 15:41

Vestel S65M şarjlı dik süpürgemde, görselde belirttiğim yerde sürekli açılma ve kırılma sorunu yaşıyorum. Ürünümün garantisi devam ediyor. Bir defa bu problem için servise gönderdim, tamiri yapıldı ve parça değiştirildi fakat 15 gün sonra bu sorunu tekrar yaşıyorum. Servis, süpürgenin üst kısmı ağır olduğu için bu sorunu yaşadığımı söylüyor. Bu benim sorunum değil; üretim hatası olan bir şeyle ben sürekli uğraşmak istemiyorum ve ürünümün başka bir modelle değiştirilmesini talep ediyorum. Değiştirilmezse de gerekli mercilere şikayetlerde bulunacağım.

30 Aralık 2024 16:06

Vestel S65 m dikey şarjı süpürgemde devamlı olarak yaşadığım bu sorundan dolayı defalarca garantiye götürdüm. Serviste tamir işlemi uygulanıp geri gönderiliyor ürün max 1hafta sonra tekrar eski haline dönüyor aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Değişim talebinde bulundum tamir edilip gönderildi. Aynı zamanda artık şarj problemide yaşamaya başladım. Sesimi sadece buradan duyurabiliyorum. Ürünümün üst model bir ürünle değişimini talep ediyorum sevgili Vestel artık ürününüzün üretim hatasına sahip çıkın.

07 Ekim 2024 17:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
02 Mayıs 2024 16:57

Vestel S70 Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar!

Erencan
22 Ekim 2024 19:27
Vestel S70 Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar!
Rabiya sonuçtan hiç memnun değil

Süpürgem Sürekli Arızalanıyor, Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Rabiya