Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Problemlerinin Bir Türlü Çözüme Kavuşmaması

Gökhan
28 Mayıs 2023 16:33

Evimde kullanmakta olduğum çamaşır makinesi sürekli arızalanıyor. Servis makineyi dükkana götürdü. Aradan üç gün geçtikten sonra makinanız bugün test ediliyor. Bugün yarın teslim edilir dediler. Neyse ertesi gün makine teslim edildi her şeyi yapıldı dediler ama bir baktık ki makine eskisinden daha beter olmuş hiçbir şeyi yapılmamış. Bunun üzerine servisi tekrar aradım ve yaklaşık 4 gün sonra ellerinde bir parçayla gelip onu taktılar. Makine gene aynı hiçbir değişiklik yok. Bizi resmen aldatıyorlar. Makine toplamda 6 yıllık garantisi vardı ve ben bu 6 yıl boyunca sürekli yardım istedim. Arkadaşlar makineyi götürüp getiriyorlar ama hiçbir değişiklik yok. Bir daha Vestel ve Vestel servisiyle asla işim olmaz.

28 Mayıs 2023 16:27

Dosya eklemek istedim

29 Mayıs 2023 10:23 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Ocak 2024 18:49
Yıldıray sonuçtan çok memnun

Yıldıray
20 Eylül 2023 21:32
"Bugün murat bey aradı ve tamamen çözüm odaklı olduğunu ve güven verdi müşteri hizmetleri temsilcisinin çözümü zorlaştırmasına rağmen Murat ney sayesinde çözüme ulaştık teşekkür ederim kendisine"
Vestel 1 Yıllık Yeni Makine Sanki 10 Yıllık Gibi Geldi
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
07 Aralık 2023 23:53
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunum
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Şubat 2024 14:10
Arif sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 14:31
Vestel Kategorileri