Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 23:53

Vestel marka çamaşır makinemi aldım ve 6 ay gibi kısa bir süre içinde sıfır olan makinenin kıyafetlere zarar verip yıpratması, delmesi ve parçalaması nedeniyle kazan değişimi yapıldı. Ancak çözüm olmadı. Biz deterjan değiştirdik, olmadı; yeni kıyafetler aldık, aldığımız gün delindi. Servis geldi ve kapak contası lastiği değiştirdi. Yine de düzelmedi. İzmir'den gelen telefon üzerine değişim sözü verildi. 'Tamam' dedik ama yine devam etti zarar vermeye. Bu nasıl yerli malı? Benim makinem sorunlu ve değişecek. Ayrıca zarar gören kıyafetlerin karşılanmasını istiyorum; verdiğim paraya başka bir makine alırdım. Servis çözüm üretmiyor, bir daha asla. Bütün her şey kayıtlı, çözüm istiyorum.

28 Aralık 2023 19:46

Vestel teknik servis bir türlü arızayı bulamıyor çamaşırları deliyor parçalıyor hiçbir çözüm üretemiyorlar hiçbir işlem yapılmayan makineyi kullanmaya devam edin diyorlar bir çözüm bulun lütfen. Konsinye ürünü ısrarla istediler ama vermedim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım o sonuçlanana kadar vermeyeceğim Çünkü makine deliyor yırtıyor

07 Aralık 2023 23:49

Vestel'i çok beğeniyordum hizmetleri iyi ama çok sürmedi çamaşır makinem çamaşırlara zarar vermeye başladı geldi servis kazan değişti yine devam etti kapak lastiği değişti yine devam ediyor ama çözüm bulamıyorlar makine değiştirin diyorum video fotoğraf istiyorlar onları da hallettim bakalım ne olacak en son yasal merciler karar verici olacak

08 Aralık 2023 08:52 (Şikayetten 8 saat sonra)

08 Aralık 2023 12:07

Vestel'le olur neden olmasın kiyafet neden zarar görmesin slogan bu

11 Aralık 2023 16:55

Servisimiz geldi gözetiminde çamaşır atıldı ve yine yırttı çok şükür form dolduracaklarmış genel merkez karar verecekmiş miş mış başımız belada Ankara duy beni aklıma mukayyet ol

11 Aralık 2023 16:55

Servisin gözüyle yırtılan

11 Aralık 2023 16:58

Vestel çamaşır makinesi almayın kardeşim paranıza yazık etmeyin verin bir fakire yesin

22 Aralık 2023 23:54

Vestel çamaşır makinem için servis geldi video çekerek çamaşırları attı çıkarttı zarar verdiğini gördü kayıt altına aldı cihazı götürdüler bur sure sonra cihazda arıza yok deyip getirmek istiyorlar bu şekilde kullanacakmışım akılda veriyorlar vallahi ne güzel dünya:) Tüketici Hakem Heyeti ne karar verecek bakalım

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
13 Aralık 2023 23:45
Vestel Çamaşır Makinesi Mağduru
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Şubat 2024 14:10
Yıldıray sonuçtan çok memnun

Yıldıray
20 Eylül 2023 21:32
"Bugün murat bey aradı ve tamamen çözüm odaklı olduğunu ve güven verdi müşteri hizmetleri temsilcisinin çözümü zorlaştırmasına rağmen Murat ney sayesinde çözüme ulaştık teşekkür ederim kendisine"
Vestel 1 Yıllık Yeni Makine Sanki 10 Yıllık Gibi Geldi
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Ocak 2024 22:23