28 Haziran 2024 16:472.068

Vestel buzdolabımızı alalı 4 yıl oldu. Garantisi geçen sene bitti. Sorunun tespiti ve onarımı için servis elemanı gönderilmesini talep ettik. Sorun tespit edilip onarımını onaylarsak yalnızca onarım ücreti alınacağını, servis ücreti ödemeyeceğimizi belirttiler. Gelip gaz kaçağı ya da tıkanıklığı olduğunu, onarım için başka ekip geleceğini söyleyip bizden servis ücreti istediler. Onarım yapıldığında tutardan düşüleceği söylendi. Biz 400₺ servis ücretini verdik. Daha sonra gelen ekip ürünün tamir edilmeyeceğini, ayıplı ürün olması sebebiyle indirimli buzdolabı verileceğini söyledi. Onarım olmadığı için de biz 400₺ ücretimizi geri alamadık. Vestel çözüm merkezinin bizi arayıp indirim oranıyla ilgili bilgi verileceği söylendi. Biz arıyoruz arayacağız diyorlar. 2 gündür dönüş olmadı. Zaten haftalardır oyalıyorlar yaz günü buzdolapsız bizi bekletiyorlar. Ayrıca ayıplı mal olmasına rağmen yalnızca indirim yapıyor olmaları ayrı bir sorun. Bir an önce yeni bir buzdolabı ile Ücretsiz değişiminin yapılmasını ve gereken bilginin tarafımıza verilmesini talep ediyoruz.

29 Haziran 2024 12:11

Buzdolabı Sistemde gaz kaçağı var onarım yapılamıyor ücretli değişim yapacaklarını söylediler. Müşteri hizmetleri ile 8-10 kere görüştüm 3 gündür genel merkezden arayıp fiyat teklifi verecekler ama başaramıyorlar. Genel merkeze ulaşabileceğim bir telefon numarası yok, gaz kaçağının kullanıcı hatası olmadığını kendileri de biliyor, önceden bakır sistem kullanılıyordu şimdi ucuz maliyet için alüminyum kullanılıyor ve gaz kaçakları oluşuyor bunları da tamir edemiyor ve dolabımızı yenilemek zorunda bırakılıyoruz. 1 Haftadır bu sıcaklarda evimde dolabım yok ve tüm eşyalarım Vestel ama buraya kadardı. Vestel'i kesinlikle evime sokmayacağım. Arçelik'te bu durumlar daha hızlı ve ücretsiz değişim yapıyorlar.

1 Temmuz 2024 09:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

26 Eylül 2024 09:45

Furkan bey geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Bu süreçte dolap onlarda kalıyor değil mi teklifi kabul etmezsem dolabınız alın tarzında bir durum olabilir mi. 1500 TL de nakliye ücreti var dediler.

25 Eylül 2024 20:18

Merhaba bende de aynı durum var. Nasıl bir yol izlediniz nasıl bir çözüm buldunuz acaba. Ücretsiz dolap değişimi mümkün değil mi garantisi bitse de sonuçta kronik bir hata.

Vestel Buzdolabı Gaz Kaçağı Ve Müşteri Mağduriyeti

16 Nisan 2025 18:152.191

Vestel NF 6002 EX buzdolabı aldım, ürünün garanti süresi biter bitmez dolabın gövdesinde gaz kaçağı oluştu. Gelen servis...

1 Destek1 Yorum

Vestel Buzdolabı Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

6 Mart 2025 16:302.096

Merhabalar. 4 yıl önce aldığım Vestel markalı buzdolabı ürünü. Kompresör arızası verdi. Buzdolabının 10 yıl motor garant...

1 Destek

Vestel BuzdolabıSoğutmuyor

Vestel'den Memnuniyetsizim!

Vestel'denMemnuniyetsizim!

Sadık
Sürekli Arıza Veren Vestel Buzdolabı!

Sürekli ArızaVeren Vestel Buzdolabı!

Vestel Ürünün Arkasında Durmuyorlar!

Vestel ÜrününArkasında Durmuyorlar!

İsmail