Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nereden Aldım Çok Pişmanım

18 Nisan 2024 17:45

Yaklaşık 9-10 ay önce Vestel markasından bir buzdolabı ve bulaşık makinesi satın aldım. Maalesef ki, iş sebebiyle 4 ay evde bulunmadığım ve dönüşümde her iki ürünü de kullanmaya başladığımda, her iki ürünün de arızalı olduğunu fark ettim. Servis kaydı oluşturarak yardım istedim ve servis ekipleri ilgili bir şekilde sorunla ilgilendiler. Bulaşık makinesinde parça değişimi gerektiğini belirttiler. Buzdolabı ise daha büyük bir sorun teşkil ediyor; normal bölmesi tamamen buz yapıyor ve su sızdırıyor. Ayrıca, içine koyduğum sebze ve peynirler 3-4 gün içinde bozuluyor. Servis, sistemin tıkanıklık yaptığını ve atölyeye gönderilmesi gerektiğini söyledi. Ancak henüz bir yıl olmamışken, iki ürünümün de parça değişimine ihtiyaç duyması beni hayal kırıklığına uğrattı. Ürünlerin durumu göz önünde bulundurulduğunda, tamir yerine değişim talep ediyorum. Ne yazık ki, ne yetkili servis ne de genel müdürlük bu konuda yardımcı olmuyor. Türk malı ürünleri tercih etme yönündeki kararımız büyük bir hüsranla sonuçlandı. Tüketici Hakları'na başvuracağım ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi her platformda paylaşacağım. Ürünlerin sistemsel sorunlarının giderilmesi için tamir yerine, yasal haklarımı kullanarak gereken her adımı atacağım.

15 Mayıs 2024 07:13

Vestel buzdolabı 1 hafta içinde 2. Kez atölyeye alınıyor. Buzdolabini tamir edip getirdiler 2 gün sonra hiç çalışmadı bu nasıl bir marka bu nasıl bir mağduriyet söyleyecek söz bulamıyorum. Bu seferde değişim değil de onarım derlerse imdattttt diye bağırarak yardım isteyeceğim gerçekten yoruldum

04 Mayıs 2024 11:36

Son durumla ilgili bilgi paylaşmak istedim, yıldım gerçekten aklı olan almaz, bir tüketici olarak asla tavsiye etmiyorum. Buzdilabini değişimini kabul etmediler, tamir kabul etmedim, kendi kafalarına göre tamir etmişler, lgenel merkez asla dönüş yapmıyor, müşteri hizmetleri ancak seni dinleyip kapatıyor, yetkili servis tam bir komedi buzdolabı durumunu öğreneceğim diyorum deterjan kutusu değişmiş diyorlar daha neler neler yaşadımda yoruldum gerçekten ben yandım alacaklar yanmasın

29 Nisan 2024 15:54

Vesteeeelllll buzdolabıma çözüm bulamıyorum. Gün içerisinde aradım, dönüş yapılmıyor, bu kadar sorumsuzluk. İlgisizlik olmaz hem mağdur ediyorlar hem telefona dönüş sağlamıyor buzdolabım atölyenizde ve Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım sizden buzdolabım ile ilgili son bilgileri almam gerekiyor, tabiiiii ulaşabilirsem

27 Nisan 2024 09:14

Vestel ilgilenmiyor. Vestel buzdolabım alıp atölyeye götürdüler, yerine alırken dolap getireceklerini söylediler ama maalesef oda olmadı, 3gunde zor bela kaç kere arayarak yerine dolap getirdiler, bütün sebzem kahvaltılığım bozuldu getordikleri dolap bir işe yaramıyor, sonrasında aradılar sistem tıkanıklığı oluşmuş gaz basılacak gibi bir şey söylediler bende kabul etmedim, yeni dolap çok sorun yaşıyorum camları çizik sanırım bir tarafı hiç soğutmuyor bir tarafı fazla soğuttu için sebzelik gözlerinde bile çıkmayan anlamsız lekeler oluştu yapabileceğimiz bir şey yok tamir edilecek dediler tüketici haklarını aradım başvurumu yapacağım dedim oradan da belgeler istediler her ne gerekiyorsa yaptieacam hakkımı sonuna kadar arayacağım Türk malı tercih edelim dedik, sonuç hüsran gerçekten

22 Nisan 2024 15:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

26 Nisan 2024 17:55

Çok güzel müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklasiniz gerçekten diyecek laf bulamıyorum sizeeeee. Nereden aldığımda başımı nasıl agrittim. İlgi sıfır alaka sıfır müşteri memnuniyeti sıfır, çözüm sıfır tamir edip gönderelim, istemiyorum 10 aylık buzdolabında sistem arızası için neyini tamir ettireyim acaba tüm yasal sürece başvuru yapacağım 1haftadir mağdurum, dolabı aldınız içindeki her şeyim bozuldu bunları da talep edeceğim sizden tüketici haklarınada başvurumu yapacağım

26 Nisan 2024 18:08

Tüketici Hakları servis işleminde olduğuna dair belge istedi, bu bile verilmedi bana bu belgeyi nereden alabilirim acaba, bu konuda yardımcı olabilir herhalde Vestel umut ediyorum

Vestel Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Gülşen
19 Şubat 12:16
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 01:41

Neslihan
13 Kasım 2023 19:41
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 17:09
Vestel Ürün Soğutma Sorunu Mekanik Arıza