Faruk sonuçtan çok memnun

Vestel Klima Ses Titreşim

22 Kasım 2023 11:17
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Sorunlu olan ürünü iade etmek istediğimi ilettim ve en başka Vestel merkezden Dilek hanım süreci gayet güzel ve kibar bir şekilde yürüttü. Bodrum servisten Özlem hanım ve teknisyen arkadaş Adem bey e süreç için çok teşekkürler. Teşekkürler Vestel”

Ağustos ayında Vestel Flora Doğa 7000 BTU klima satın aldım. Klima soğutmasında bir sorun yoktu fakat yine de evimdeki diğer Samsung marka klimadan sesli bir dış ünitesi vardı. Ama asıl sorunu 1 hafta önce ısıtma modunda çalıştırınca yaşadım. Dış ünite komşuları rahatsız edecek kadar yüksek sesli, ki şikayet ettiler bile bu arada ve iç ünite de o dış ünitenin titreşimi, sesleri felaket bir düzeyde. Daha 3 aylık yeni bir cihaz sanırsınız 20 yıllık klima. Servis çağırdım, çılgınca titreyen dış ünitenin orasını burasını çekiştirdi, yamulttu vs ama ses titreşim kesilmedi, fan motorunu değiştirelim bir bakalım dedi. Gelen arkadaşın da yapacağı bir şey yok çünkü dış ünite tamamen plastik kasadan yapılmış, bir yeri tutuyor öteki yerlerden sesler titreşimler devam ediyor. Ben onarım istemiyorum, para iadesi talep ediyorum. Bir daha da Vestel marka klima asla almayı düşünmüyorum. Para iadesi ile ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.

22 Kasım 2023 15:19 (Şikayetten 4 saat sonra)

28 Kasım 2023 10:38

Henüz kimse bir iletişim sağlamadı Vestel tarafından. Ben bu soğuk havalarda aşırı sesten dolayı ürünü kullanmıyorum çünkü klima yatak odasında olduğu için o sesle uyumak mümkün değil. İnverter klima teknolojisini 7 yıldır Samsung markası ile kullanmış biri olarak diyorum ki, bu Vestel klima kesinlikle inverter teknolojisi kullanmıyor. Çünkü inverter klima dediğimizde aklımıza sürekli devreye girip çıkmayan, ses yapmayan sistemler gelirken Vestel klimalar klasik klima sistemleri gibi çalışıp sürekli dış ünite devreye girip çıkıp çok yüksek sesli ve gürültülü çalışmaktadır. Yani özet olarak ben satın almış olduğum üründen faydalanamıyorum. Bu sebepten tüketici hakkım olarak ürünün para iadesini talep ediyorum. Teşekkürler

28 Kasım 2023 17:52

Vestel genel merkez müşteri hizmetlerinden dönüş aldım. Ücret iadesi istediğimi kendilerine ilettim. Kendilerinden dönüş bekliyorum.

13 Aralık 2023 18:42

Klima yetkili servis tarafından sökülüp, para iadesi süreci devam etmektedir.

16 Aralık 2023 18:20

Kemal
12 Mart 2025 11:50

Davut
03 Eylül 2024 11:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Flora 18bin BTU Klima Dış Ünite Kart Arızası. Çözümsüz

25 Temmuz 2024 14:45
Vestel Flora 18bin BTU Klima Dış Ünite Kart Arızası. Çözümsüz
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Ağustos 2024 23:57