Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Mağduriyeti: Çözülmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

17 Aralık 2024 17:54

2022 yılı Ekim ayında Vestel Doğa Flora 12 bin BTU klima aldım. Aldığımdan beri sürekli bir sesli çalışma, uğultu, titreme ve dış motordan sesler gelmesi gibi sorunlar yaşadım. Dış motorun çalışma sesini iç üniteden salona verme durumları için defalarca servis geldi. İlk başlarda inandıramamıştım, sonra videolar ile inandırdım ve fabrika seri hatası olduğunu bizzat kabul etti ve 7, 9, 12 bin BTU klimalarda bu sorunun olduğunu kabul etti. Daha sonra Mart 2024 ayında 12.000 BTU klimamın dış ünitesi 4 defa değişti, 9 binlik BTU klimanın dış ünitesi ise 2 defa değişti. Daha sonra sorunlar giderilemediği için ısrarlarım sonucunda klimaların anakartı değiştirildi. Bu da giderilemeyince ısrarlarım sonucunda iç üniteler bu sefer değiştirildi. Ancak ne yazık ki kış aylarında klimalarımı tekrar çalıştırdığımda ses gelmeye, motor sesli çalışmaya devam ediyor. Daha sonra bu sorunun çözülemeyeceğini anladığımda, 12.000 BTU klima için fabrikaya, mağduriyetimden dolayı kronik arızası bulunmadığı söylenen 18.000'lik ile değiştirilmesini teklif ettim. Fabrika, 2 yıldır beni mağdur etmesine rağmen, 18.000'lik ile değişim için müşteri memnuniyeti çerçevesinde indirim bile yapmadan 13 bin lira isteyerek beni mağdur etmiştir. Ben de bu tekliflerini reddettim. Klimalarımın değişmeyen hiçbir parçası kalmamasına rağmen hala sorunumu çözebilmiş değiller. İnsan en azından 'Biz bu müşteriyi iki yıldır mağdur ediyoruz' diyerek ücretsiz bir şekilde verebilirdi 18.000'lik klimayı. Ancak ben onlara bu fiyatın bir kısmını verebileceğimi söylememe rağmen bana 13.000 TL fiyat çıkardılar. Yazıklar olsun.

18 Aralık 2024 18:34 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ozan
Ozan
20 Aralık 2024 20:50

Arkadaşlar aradılar ve yonetim olarak karar almışlar kesinlikle değişim yapmayacaklarmış bunları ben Hakem Heyeti'ne verip iç dis degistireyimde görsünler ahlaksızlar

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Ünitelerindeki Sürekli Sorunlar Ve Değişim Talebi

23 Mart 2024 05:01
Rojmin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima: İlk Haftadan Arızalı, Çözüm Yok, Pişmanlık Var!

Rojmin
26 Temmuz 2025 17:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sürekli Arızalanıyor, Sorunum Çözülmüyor

28 Temmuz 2025 15:24
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Temmuz 2024 11:39