Vestel Hava Temizleme Cihazı Arızası

17 Haziran 2023 07:26

2022 kasım ayında iki adet Vestel ürünü hava temizleme cihazı satın aldım. Bir müddet sonra bu cihazlardan bir tanesi çalıştırıldıktan bir müddet sonra kendiliğinden kapanmaya başladı. Bu arıza nedeniyle çubuk / Ankara servisine başvurdum cihaz bu serviste denendi ve arıza servis tarafından görüldü ve tespit edildi. Ardından cihaz bu servis tarafından kazan / Ankara'da bulunan merkez servise gönderildi.

Cihazın Vestel merkez servise gitmesiyle birlikte, cihazı sözde inceleyen sözde teknisyen a****nın cihaz normal sorun görülmedi' ibareli servis notuyla birlikte geri gelmesi bir oldu. Bu teknisyene göre müşteri olarak ben sağlam cihazımı zevk olsun diye kutulamış ve servis yollarına düşmüştüm! Merkez servise verdikleri servis fişindeki telefon numarasından ulaştım. İsminin c*** olduğunu söyleyen bir hanımla görüştüm, bana cihazı tekrar göndermemi, bu kez cihazı detaylı inceleyeceklerini söyledi. Bunu neden cihaz kendilerinde gediğinde yapmadıklarını, neden baştan savdıklarını sorduğumda ise verecek yanıtı yoktu. Cihazın arızasını dahi tespit edemeyen, yetersiz, ilgisiz bu servisin cihazımı onaramayacağını hatta cihazıma bir şekilde zarar vereceğini düşünüyorum. Markanın Ankara merkez servisinden şikayetçiyim. Daha fazla mağdur edilmeden cihazımın yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

04 Temmuz 2023 16:44 (Şikayetten 17 gün sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim

Göktuğ
07 Ağustos 2023 21:49
Esat sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 12:10
"İlgili müşteri temsilcisi arkadaş bir sorun çıkmayacağına ilişkin bilgi paylaştı. Teşekkür ederim."

Vestel Kategorileri