İlayda
29 Kasım 2024 17:52

Trendyol üzerinden 12 Ekim 2024 tarihinde Has-Vestel Yetkili Online Bayi mağazasından Vestel BM 3121 3 Programlı Bulaşık Makinesi sipariş ettim. Siparişim tarafıma Horoz Lojistik aracılığıyla teslim edildi. Ancak ürün tarafıma ulaştığında, taşıma sırasında veya başka bir sebeple ürün üzerinde hasarlar meydana geldiğini gördüm.
23 Ekim 2024 tarihinde, Vestel Teknik Servis tarafından ürünün kurulumu için randevu oluşturuldu. Servis ekibi, makinenin düşürüldüğünü tespit ederek durumun görsellerini çekip raporladı ve satıcı firma ile iletişime geçmemi önerdi.
Bu doğrultuda, satıcı firmaya durumu bildirdiğimde “Servis değişimini yapar” şeklinde bir yanıt aldım. Ancak bu süreçte hiçbir somut adım atılmadı ve mağduriyetim çözülmedi.
Bu nedenle, teknik servisin raporları ile birlikte Trendyol üzerinden ürün iade talebi oluşturdum. İade talebim kapsamında ürün, Horoz Lojistik aracılığıyla tarafımdan teslim alındı ancak talebim reddedilerek hasarlı ürün tarafıma tekrar gönderildi.
Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşmem sonrasında iade kodunda bir sorun yaşandığı belirtildi ve yeni bir iade süreci başlatmam gerektiği söylendi. Bu doğrultuda, tüm işlemleri yeniden yaptım ve ürünü tekrar iade ettim. Ancak aldığım bir e-posta ile iade talebimin yine reddedildiğini ve hasarlı ürünün bir kez daha tarafıma gönderileceğini öğrendim.

Bu süreç hem maddi hem de manevi olarak beni yıpratmış olup, şu aşamada ciddi bir mağduriyet yaşamaktayım:
* Ürün hasarlı olduğu için kullanılamaz durumda.
* İade işlemleri için iş yerimden sürekli izin almak zorunda kalıyorum.
* Tarafıma defalarca aynı ürünün gönderilmesi zaman ve emek kaybına neden olmaktadır.
Sattığı ürünün sorumluluğunu almayan satıcı firma (Has-Vestel Yetkili Online Bayi) ve taşıma şirketi (Horoz Lojistik) yüzünden yaşadığım bu mağduriyetin acilen giderilmesini talep ediyorum.

Aşağıda ilgili tarafların bilgilerini paylaşıyorum:
* Satıcı Firma: Has-Vestel Yetkili Online Bayi/Evdirhan Yönetim
* İletişim Numarası: 0554 187 ****
Gereğinin yapılması ve konu ile ilgili ivedi dönüş yapılmasını rica ederim.

02 Aralık 2024 15:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Baruhan sonuçtan hiç memnun değil

Baruhan
22 Mart 2024 18:11

Sevil
28 Haziran 2024 13:47

Vestel Yetkili Servisinden Haksız Ücret Ve Tehdit: Garanti Kapsamında Mağduriyet

Batuhan
01 Temmuz 22:50
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'den Hasarlı Ve Arızalı Bulaşık Makinesi Teslimatı, Eksik Aparat Ve Uzayan Mağduriyet

Bahar
12 Ağustos 15:46
vestelden-hasarli-ve-arizali-bulasik-makinesi-teslimati-eksik-aparat-ve-uzayan-magduriyet-2.pdf

Özge
14 Ocak 13:19