19 Eylül 2024 12:182.699

vestel.com.tr üzerinden af-6682 B-LF model ankastre fırın aldım. Fırın ısıyı eşit dağıtmıyor şikayeti ile 4 sefer servis hizmeti aldım. 2 seferinde eve gelerek kontrol ettiler. 2 seferinde ise servis atölyelerine götürerek kontrol ettiler. Makineleri sağlammış sözde pişirme yapıyor diyor. Ama bende videolar ile servis teknikerine gösteriyorum durumu kullandığımız malzemedendir veya yanlış program kullanıyorsunuz dediler. Dedikleri program ise fanlı pişirme madem fanlı pişireceğim her şeyi neden fansız programlar var dediğimde ise yapacak bir şeylerinin olmadığını. Testlerini yaptıklarını bu fırına yapacakları bir müdahalenin olmadıklarını söylüyorlar. Fanlı programda kek ve börek gibi yemekler yaptığımızda üst ve alt kısımların piştiğini içinin hamur olarak kaldığını belirtiyoruz ama servisten aldığımız yanıt biz aşçı değiliz nasıl pişirdiğinizi bilemeyiz bu fırın böyle işte çalışıyor diyor. Bizim şikayetimiz çalışmasından yana değil pişirmesi sıkıntılı diye bir türlü anlatamadık.

20 Eylül 2024 10:21 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

23 Eylül 2024 23:58

Dediğiniz tüm kanalları kullandım bir dönüt alamadım en son şikayetvar.com a yazdım. Siz neden ulaşmıyorsunuz sorunumun çözümü için.

Vestel Yeni Ürün Arızalı Gelmesi

Ayşe
Ayşe
19 Ekim 2023 19:043.458

Satın almış olduğum af-8685 kodlu ankastre fırın ilk çalıştırmamda keki pişirmedi. Vestel mağazasına gidip şikayetimi bi...

Tümünü Gör
Vestel Ankastre Fırınımın Kapağının Orijinal Olarak Kapanmaması

Vestel AnkastreFırınımın Kapağının Orijinal Olarak Kapanmaması

Kamil
Vestel Dijital Ekran Ve Rezidans 7-8 Aylıkken Bozuldu

Vestel DijitalEkran Ve Rezidans 7-8 Aylıkken Bozuldu

Damla
Vestel AF 9786 YB Ankastre Fırın Sıkıntısı!

Vestel AF 9786 YBAnkastre Fırın Sıkıntısı!

Hüseyin
Memnun Değilim Vestel Fırından!

Memnun DeğilimVestel Fırından!

Sümeyra
Vestel Fırın İyi Pişirmiyor, Bozuk Fırını Vestel Firması Kabul Etmiyor

Vestel Fırın İyiPişirmiyor, Bozuk Fırını Vestel Firması Kabul Etmiyor

Selcan
Vestel Fırınımdan Şikayetçiyim, Hiç İyi Pişirmiyor!

Vestel FırınımdanŞikayetçiyim, Hiç İyi Pişirmiyor!

Nalan

Öne ÇıkanKonular