Hakan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 12:18

vestel.com.tr üzerinden af-6682 B-LF model ankastre fırın aldım. Fırın ısıyı eşit dağıtmıyor şikayeti ile 4 sefer servis hizmeti aldım. 2 seferinde eve gelerek kontrol ettiler. 2 seferinde ise servis atölyelerine götürerek kontrol ettiler. Makineleri sağlammış sözde pişirme yapıyor diyor. Ama bende videolar ile servis teknikerine gösteriyorum durumu kullandığımız malzemedendir veya yanlış program kullanıyorsunuz dediler. Dedikleri program ise fanlı pişirme madem fanlı pişireceğim her şeyi neden fansız programlar var dediğimde ise yapacak bir şeylerinin olmadığını. Testlerini yaptıklarını bu fırına yapacakları bir müdahalenin olmadıklarını söylüyorlar. Fanlı programda kek ve börek gibi yemekler yaptığımızda üst ve alt kısımların piştiğini içinin hamur olarak kaldığını belirtiyoruz ama servisten aldığımız yanıt biz aşçı değiliz nasıl pişirdiğinizi bilemeyiz bu fırın böyle işte çalışıyor diyor. Bizim şikayetimiz çalışmasından yana değil pişirmesi sıkıntılı diye bir türlü anlatamadık.

20 Eylül 2024 10:21 (Şikayetten 22 saat sonra)
23 Eylül 2024 23:58

Dediğiniz tüm kanalları kullandım bir dönüt alamadım en son şikayetvar.com a yazdım. Siz neden ulaşmıyorsunuz sorunumun çözümü için.

Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Fırının Değişmesini Talep Ediyorum.

Perihan
10 Eylül 2024 15:53

Ayşe
19 Ekim 2023 19:04
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Fırının Altı Pişirmiyor, Servis Çözüm Sunmuyor

30 Ağustos 2025 00:06
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Fırın Pişmanlıktır

Ahmet