Vestel F2 Arızası Ve Yetkili Servis Sorunu

Neslihan
15 Şubat 2024 16:55

Vestel bulaşık makinemi alalı bir yıl civarı vakit geçti. Ürünü aldığımda esenlerde yoğun bir bölgede idim ve evimde su basınç düzenleyici de vardı. Ürün f2 arızası verdi. Aldıktan bir ay sonra falan. İyi kötü çalışıyordu sorun etmedik. Ama bir noktada artık sürekli hata vermeye başladı. Sonra çatalcaya taşındık. Yetkili servisi çağırdık. İlk gelen arkadaş hiçbir şey yapmadan bizi bir şekilde geçiştirdi ve ikinci bir ekibe topu attı. İkinci gelen arkadaş ilgilendi sağ olsun. Bir parça değiştirdi. Bir ay kadar sorun çözüldü. Fakat yine başladı. Yine kayıt açtım ilk gelen arkadaş geldi. Yine hiçbir şey yapmadan F2 arızasına yani sistemde gözüktüğü kadarıyla tahliye arızasına su basıncından kaynaklanıyor. Basınç düzenleyici alın olmazsa bakarız dedi. Bu hata tahliye hatası ise basınçla ne ilgisi var. Üstelik eski evimizde verdi. Bu hatayı ilk kez. Orada basınç düşürücü de varmış. Müşteri hizmetlerini aradım şikayet için. Konuştuğum şahıs tüm elemanlarının eğitimli olduğunu söyledi. Yeniden servis talebi açtı. Bir de mesaj gelmiş diyor ki: Değerli müşterimiz, garantisi devam eden ürünlerde kullanıcı veya dış etken kaynaklı bir durum olmadığı sürece, ürününüz garanti kapsamında onarılır. Teknisyenimiz ziyarete geldiğinde onarımdan vazgeçerseniz veya incelemeye rağmen bir arıza tespit edilemezse 400 TL hizmet ücretimiz mevcuttur. Ürününüzün garantisi bitmişse teknisyenimizin arıza tespitine göre işlem ücreti değişmektedir. B002

Vestel'den doğru düzgün bir hizmet bekliyorum.

16 Şubat 2024 13:23 (Şikayetten 20 saat sonra)

Neslihan
23 Şubat 2024 22:13
Vestel F2 Arızası Ve Yetkili Servis Sorunu

Tekrar iletişime geçildi ve aynı servisten başka bir görevli makineyi kontrole geldi. Ürünü servise aldılar ve bir hafta kaldı. İki günde bir aranıp bilgi verileceği söylendi hiç aranmadım. Gelmeden beş dakika önce aradılar Allah'tan müşteri hizmetleri ni arayıp gidişatı öğrenmiştim. Makineyi bugün teslim aldım. 5. Programda çalıştırdım. Yarım saat bir saat sonra yine f2 arızası verdi. Makine resmen düzelmiyor. Sürekli uğraşmaktan bıktım. Öğrenciyken aldığım ikinci el makinelerin hiçbiri ile bu kadar uğraşmamıştım. Bu işi doğru düzgün ve bir an önce çôzmenizi istiyorum. Makinenin değiştirilmesini istiyorum. Ayrıca Çatalca teknik servisinde makineye herhangi bir müdahale yapıldığından da şüpheliyim.

Esmanur
28 Mayıs 2024 18:24
Vestel'e Karşı Güven Azalması
Vestel'e Karşı Güven Azalması

Ahmet
28 Haziran 2024 15:43
Vestel Bulaşık Makinesi Ve Servisi Şikayet
Vestel Bulaşık Makinesi Ve Servisi Şikayet
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Makinem Tamir Olmuyor

Arife