Cangül sonuçtan memnun

Vestel Çamaşır Makinesi Pişmanlıkmış

Cangül
09 Temmuz 2024 11:53

Vestel'den çamaşır makinesi aldık. Ve çalıştırdığımız ilk günden itibaren yıkama yapmıyor, program bitmeden kapatıyor. İki kez Teknik Servis geldi. Bir kez makine onarıma alındı ve asla düzelmedi. Makineyi daha yeni aldığımız için değişim talebinde bulunuyoruz. Değişim talebimiz bir türlü kabul edilmiyor, süreç uzadıkça uzuyor. Şu sıcak yaz ayı yaklaşık 3 haftadır mağduruz. Çamaşırları dışarıda 3 haftada bir katmanın külfeti de ayrı bir yana. Asla bir çözüm sağlanmıyor. Koskoca Vestel gibi bir firmanın bizi bu şekilde mağdur etmesine şok olduk. Evine yeni eşya satın alacak hiç kimseye önermiyorum. Vestel hayal kırıklığısın.

Cangül
10 Temmuz 2024 11:01
Vestel Çamaşır Makinesi Pişmanlıkmış

Çamaşır makinesinin kartında problem olduğunu söylüyor firma ve kart için sipariş veriyor. Kartın boyutunu bilen ve sipariş ona göre oluşturan Firma bu defa da gelen kartın makineye uymadığını söylüyor. Tekrardan makinenin servisi alınması gerektiğinden bahsediliyor. Hala değişim talebimize olumlu dönüş sağlanmıyor. Sürekli servis geldikçe temizlenmek zorunda olan bir alan, yaz günü yıkayamadığımız onca çamaşır ve sürekli işten izin alıp evde servis beklememiz gerektiren bir süreçte cabası. Gerçekten tam bir hayal kırıklığısınız.

11 Temmuz 2024 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Beyaz
14 Ocak 2024 18:54

Muhammet
17 Nisan 2024 16:26
Vestel Çamaşır R Makinesi Pis Koku Ve Gürültü Sorunu
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Sedanur
19 Şubat 18:59
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve İlgisiz Servis
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
19 Eylül 2024 17:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Mağduriyeti Ve Yavaş Servis Süreci

Murat