Sevgi sonuçtan çok memnun

Vestel Buzdolabımın Geçmeyen Sr Hatası

05 Mart 2024 18:45
Sevgi'nin Teşekkür Mesajı
“Vestel marka dolabımı belli bir ücret karşılığında yenisiyle değiştirildi ayrıca Balıkesir Edremit Vestel servisine teşekkür ediyorum çalışanları çok ilgili her aradığımızda hemen geldiler çok ilgilendiler”

Merhaba, üç sene önce bir buzdolabı aldım. Yaklaşık altı ay önce kompresörü bozuldu ve beş bin TL ödeyerek servis tarafından yenisini taktırdım. Üç ay sonra kompresör tekrar bozuldu ve servis yine bir yenisini taktı. Bugün ise tekrar bir arıza meydana geldi; bu sefer buzluk sensörünün bozuk olduğu söylendi. Bin TL ödeyerek yenisini taktırdık. Servis ekipleri gittikten iki saat sonra buzdolabı yine bozuldu. Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. Lütfen bu konuda bize bir yol gösterin.

06 Mart 2024 13:26 (Şikayetten 18 saat sonra)

26 Mayıs 2024 20:01

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
19 Temmuz 2023 00:26
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
17 Temmuz 2023 00:33
"Şikayetimle ilgili yapıcı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim"
Vestel Buzdolabı Mağduriyeti Hatalı Ürün Nedeniyle

Serçin
14 Temmuz 2023 07:25

Ayşenur
06 Mart 2025 16:30
Nizam sonuçtan hiç memnun değil

Nizam
13 Mayıs 2024 14:23