Vestel Buzdolabı Dijital Ekran Bozukluğu

Vestel Buzdolabı Dijital Ekran Bozukluğu
Neslihan
22 Temmuz 2023 17:28

Vestel buzdolabımızın ana kart ve ekran dijital kartını yaptırdık. 10 gün sonra tekrardan aynı problem ile karşı karşıya kaldık ve servis tekrardan parça talebinde bulundu sürekli Vestel tarafından bu şekilde mağdur ediliyoruz. Buzdolabımız soğutmuyor içerisindeki ürünlerin hepsi çöp olmuş durumda ve 2 defadır bu şekilde sorun yaşıyoruz. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bilgi talebinde bulunuyorum fakat net bir tarih net bir bilgi verilmiyor.
Ürünü tekrar yaptırdıktan sonra aynı sorun ile karşılaşmayacağımızın garantisi yok. Üründe üretimle alakalı bir sorun bile olabilir ama Vestel ürünlerinin arkasında durmayarak müşterilerini mağdur ediyor.

25 Temmuz 2023 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. Müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. VESTEL.

25 Temmuz 2023 10:18

Yavuz
Yavuz

Merhabalar umarım mesajımı görürsünüz ve bir cevap yazarsınız. Yazdığınız şikayetlerin aynısını yaşadık 1 aydır çözüm bulunamıyor. Biz artık yenilemeyi düşünmeye başladık. Bir çözüm bulunduysa paylaşır mısınız?

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
22 Haziran 2023 12:29
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Tamirinde Mağduriyet Ve Haksız Ücret

Muammer
03 Haziran 2025 23:25
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
25 Nisan 2024 19:46