14 Aralık 2023 12:05

Vestel 'den mikrodalga, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım. Ancak mikrodalga, buzdolabı ve çamaşır makinesi hasarlı teslim edildi. Bunun da yanında buzdolabı ve bulaşık makinesinin garanti tarihi 9.12.2023 olmasına rağmen 2.12.2023 olarak girilmiş.
Ek olarak hizmet sürelerinin her birinde belirtilen saat içerisinde gelinmedi her seferinde saatlerce aksattılar.
Satın alma sürecinden montaj sürecine kadar her aşamada ayrı sorun yaşadığım bir marka oldu.

17 Aralık 2023 10:35

Vestel'in hasarlı teslim ettiği ürünün servis kontrolü için oluşturduğum randevuya gelinmedi ve haber de verilmedi. Üstüne bana tüm gün evde servisi beklememe rağmen geldik yoktunuz SMS'i yolluyorsunuz! Aranmadım ve arandığım iddia ediliyorsa arama kayıtlarını çıkarın lütfen. Zaten aldığım 4 üründen 3ünde hasar söz konusu en azından çözüm için süreci doğru işletin. Gelemiyoruz diye aranmadım dahi! Satın alımdan itibaren teslimat süreci, randevu süreci, montaj, servis değişim sürecine kadar aldığım her ürünün tüm aşamalarında sıkıntı yaşadım. Ben yaşadığım her sıkıntı için şikayet kaydı oluşturmaktan yoruldum ama siz sıkıntı yaşatmaktan yorulmadınız!

Ek
15 Aralık 2023 14:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Buse
22 Aralık 2023 01:15

Buzdolabı için 16.12.2023'e randevu verildi gelinmedi ardından 18.12.2023'te gelindi ve üründeki hasarla ilgili bilgiler alındı. Bugün 22.12.2023 ve ben hala değişim talebimle ile ilgili bir geri dönüş alamamaktayım. Durumun Sebebini ise 21.12.2023 tarihinde görüştüğüm yükseltepe mah. 1666 cad. 52/a Keçiören Ankara bayisi servis çalışanlarının hala ürün görsellerini kendilerine iletmediklerini bu sebeple değişim talebimi merkeze iletemediklerini belirttiler. Normal şartlarda servis adrese geldiğinden İtibaren 48saat içinde merkezden değişim talebimle ilgili aranmalıyım ancak üzerinden kaç tane 48saat geçti! Ben sizinle vakit harcamaktan yoruldum sayın Vestel yetkilileri. Bir zahmet sahadaki arkadaşların nasıl çalıştıklarını artık kontrol edin ve ben müşteri olarak sorun yaşamaya devam etmeyeyim! Bu şekilde sorunların çözümü için memnuniyet yaratacağınız yerde marka adını daha da karalıyorsunuz.

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
14 Nisan 2024 10:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 13:43

15 Aralık 2023 15:26

Yusuf
09 Eylül 2024 00:18
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Temmuz 2024 16:04