Vestel Bayiden Alınan Televizyonun Kırık Çıkması Üzerine Şikayet

28 Mart 2024 22:362.323

8 Nisan 2024 18:03

Vestel bayiden nişanımdan önce almış olduğum 178" ekran revize ürün olan televizyonumun artık kendi yaşayacağım adrese götürdüğümde, televizyonun teknik servis ile kurulum esnasında kutu açılırken ön panelin kırık olduğu görüldü. Bayi bana önce su almış gibi sürekli kurgulayıcı cümlelerle, daha sonrasında ise kutunun teslim edilen adreste kurulumu yapılmadığı gerekçesiyle, ki bu televizyonu alırken evimize geçince kurulacağını kendilerine iletmiştik, ama mağazada çalışan yetkili bir kadın ve ailemizin mağazası gibi gördüğümüz, alışverişimiz yıllara dayanan bir mağaza bize paneli bizim kırdığımızı, sırf revize televizyonun kendilerine tekrardan zarar vereceğini bildikleri için kesinlikle panelin kırık oluşunu bana bağladılar. Adana Sular Şubesi Vestel Keskinler Bayi olarak bir daha kesinlikle kapısının önünden dahi geçmeyeceğim bir firmadır. Hakkımı sonuna kadar arayacağım ve her türlü şikayeti devam ettireceğim. Yetkililerin sırf revize televizyon satıp, daha sonrasında tekrardan almamak için bu yapılan kurgunun ve suçlamanın Vestel adı altında kirli bir algı olduğunu anlamalarını istiyorum. Ben düğün yapmış ve eşyalarına zarar gelmemesi için her an her şekilde dikkat eden yeni evlenen bir gencim ve beni bu denli zor duruma düşürdükleri için Vestel ve Vestel ile ilgili olan bütün olumlu düşüncelerim tek kalemde olumsuz oldu. Bir daha Vestel adına ve bu kötü bayilikleri adına kesinlikle adım atmayıp tavsiye etmeyeceğim. Ürünün servis tarafından açılması sırasında servisçi arkadaşların bize 'Merak etmeyin, bu sizin hatanız olamaz. Panel kolay kolay kırılan bir şey değil, mutlaka bayide olmuştur.' demesine rağmen kabul etmediler. Ürünün bayi de kalmasını söylediğimiz halde düğün vakti alacağız dediğimiz halde bize bu ürünü çıkarmam lazım lütfen yardımcı olun dedikleri için zorla teslim almış bulunduk. İnsanlık bitmiş.

29 Mart 2024 16:50 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz tarafımıza ulaştı. Farklı çözüm süreçlerimiz ile her zaman siz değerli müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

Hakan
6 Nisan 2024 20:36

Hala bir geri dönüş alamadım gerçekten de Vestel sandığımdan daha kötü bir firmaymış

Hakan
23 Nisan 2024 11:24

Geri dönüş aldım gerekli fotoğraflara ve kutuya vs bakılmış ve hatalı kullanıcıymış. Ücretli değişim yapabilirlermiş. Yazıklar olsun ki evimde ki her şey Vestel. Buzdolabı çamaşır makinesine bulaşık makinesi küçük ev aletleri Ankastreme kadar her şeyi Vestel olan bir insan olarak pişmanım Vestel adına bir çöp dahi almayacağıma söz veriyorum. Bayilerinin ukalaca konuşması bozuk malı satmaları ve kendi hataları olan bu ürünü kullanıcı hatası diye gösterdikleri için bundan sonra gerek kendi evimde gerek uzak veya yakın herhangi bir yere Vestel pişmanlıktır Vestel bayileri pişmanlıktır diye anlatacağım. Koskoca televizyonu devasa köpüklerle paketli halde kıramayacağımı dışarıdan gösterdiğim televizyon tamircisi bile söyledi. Ama Vestel kabul edemedi. Bir daha Vestel'in adını dahi duymak istemiyorum. Böyle bir firmanın adını bu şekilde lekeleyip bayilerini sözüne inanmalarına çok üzgünüm. Vestel'de ticaret ve müşteri anlayışı adına bir şey kalmamıştır.

Cüneyt
Benzer Şikayeti Var
29 Mart 2024 22:06

Vestel mi uzak duracaksın Vestel =pişmanlıktır

Vestel Bayisinden TV Aldık. Bir Daha Önünden Bile Geçmeyiz.

25 Temmuz 2024 11:482.166

Adana Vestel Keskinler Bayisinden TV almak gibi bir hataya düştük. Mağazada teşhirde gördüğümüz bir ürünü bize tavsiye e...

Vestel Televizyon Değişimi Süreci Çok Uzun

28 Eylül 2024 13:49716

Vestel mağazasından bir televizyon satın aldım, internetten almak yerine mağazadan almayı tercih ettim çünkü sürecin hız...

Vestel Mağduriyeti Hatalı Ürün

4 Mart 2024 16:261.696

"Sonraki süreçte çözüm odaklı olduğunuz için teşekkür ederiz"

Tümünü Gör
Vestel Ayıplı Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor