Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Fırın: Fabrikasyon Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Vestel Ankastre Fırın: Fabrikasyon Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Nilgün
27 Aralık 2024 21:52

30 ay önce ev yemekleri lokantamız için Vestel İstanbul Altıntepe bayisinden
4 tepsi 4 yemek ankastre fırın satın aldık. Ürünü dükkanımızda kullanacağımızı belirttik ve orada çalışan satış personeli dükkanda güvenle kullanabileceğimizi ve memnun kalacağımızı söylemesi üzerine satın aldık. Ancak geçen hafta üst pişirme aparatı aşağıya doğru meyil verdi. Bunun üzerine servis çağırdık. Ürün garanti süresi içinde olmasına rağmen gelen servis elemanı, bu ürünün üst kapak altında çürüme olduğunu dolayısıyla bu ürünü tamir edemeyeceğini fabrikaya bildirip değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Fabrikadan gelen yanıt, ürünün tamir edilemeyeceği ve yeni ürün almamız gerektiği şeklindeydi. Çünkü aldığımız fırın ev tipiymiş. Lokantamız fırın ağırlıklı yemek yapmıyor, evimizde yaptığımız oranla yemek pişiriyoruz. 30 ayda gerçekleşen çürüme tamamen fabrikasyon hatasıdır. Çözüm merkezi ile görüştüğümüzde de bize çözüm üretmek yerine sözde indirimli yeni ürün satmaya çalıştılar. Kısacası satıştan çözüm merkezine kadar mağdur durumdayız. Yeni ürün almak istemiyor, durumun ivedi şekilde çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Ürünün fabrikada incelenmesi ve sorunun nereden kaynaklandığının belirlenmesini talep ediyoruz.

30 Aralık 2024 17:19 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Ocak 2025 15:37

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz için sizinle Çözüm Merkezi ekiplerimiz iletişime geçmiş olup süreciniz detaylı şekilde ele alınmıştır. Sürece Çözüm Merkezi Yetkilimizin paylaştığı şekilde devam edebiliriz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

10 Şubat 2025 22:57
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
04 Mart 2025 23:53
"Teşekkür ederim"
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Fırının Değişmesini Talep Ediyorum.

Perihan
10 Eylül 2024 15:53

Ahmet
08 Mayıs 2025 09:42
Yağmurda Islanan Fırının Arızalı Teslimi Ve Değişim Sorunu
Yağmurda Islanan Fırının Arızalı Teslimi Ve Değişim Sorunu
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Fırın İki Kez Arızalı Çıktı Vestel Sorumluluk Almadı

Bülent