Caglayan
17 Haziran 2023 19:59

08/12/2022 yılında Vestel 65Q9900 televizyon modelini satın aldım.

Bir süre sonra televizyonun her iki tarafında dikey çizgiler ortaya çıktı.
30 Mayıs'ta servis geldi. Televizyonu aldı. Aradılar panel değişimi yapılmadan cof değişimi yapılmış, tamir edilerek 6 Haziran'da servis onarımı yapılan televizyonu geri gönderildi. 9 Haziran'da yani 3 gün sonra panelin sağında aynı dikey çizgiler tekrardan belirdi. 10 Haziran'da Vestel müşteri hizmetlerine WhatsApp üzerinden ulaştım durumu bildirdim. 14 Haziran'da servis tarafından televizyon tekrardan götürüldü servise götürüldü. Cuma günü servisten cof devrelerinin değişimi gerekiyormuş, fabrika bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını ödemeli tamirat yapılacağını söyledi.

Kullanıcı hatası nedir diye sorduğumda sıvı teması dediler. İmkansız! TV servisten geldikten üç gün sonra aynı hatayı verdi, Sıvı teması olmasına ihtimal yok, duvara monte edilmiş, silinmez etmez. Soruyorum servise madem aynı cof hatası vardı, ilk serviste neden sıvı temasına dahir bir şey yoktu? Televizyon birebir aynı hata ve sorunla serviste ama nedense bu sefer sıvı teması var deniyor.

Aradım hiçbir yetkili asla sorumluluk almıyor. Ürünün tamirini değil değişimini talep edeceğim. Soğudum televizyondan da markadan da.

profile profile
20 Haziran 2023 13:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 06:45
Mustafa sonucu yetersiz buldu

14 Ekim 2023 02:00

Özkan
04 Ekim 2024 18:56
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
06 Kasım 2023 10:59