Vestel 3 Kez Değişen Ve 3'ü De Bozuk Çıkan Derin Dondurucu.

İbrahim
14 Şubat 2024 16:42

Vestel Üsküdar Akbaşlardan 20/7/2023 te Vestel CD 7011 e derin
dondurucu aldık. Geldi bir koku bir koku. Dondurmuyor. Servis geldi. Bozukmuş. Götürdüler. Bu model kalmamış. Yerine 701 Model Ürün getirdiler. Getirenler mi, nakliyeci mi bilmiyorum ürünü düşürmüş, kapının altını, menteşeli köşeyi ezmiş. Ayaklarını kırmış. Getiren eleman ayağın kırık olduğunu görmemesine imkan yok. Bıraktı kaçtı. Servis Çağırdık. Bu da değişecek dediler. Değişti. Gelen ürün de şimdi günde birkaç kez kompresör içindeki motor, dış kompresöre çarparak tak, tak tuk sesler çıkarıyor. Evin her yanından rahatsız edici yükseklikte bir ses. Birkaç kez gelen mi var diye kapı açtık. Servise bunu anlatamadık. Video çektik. Video kısa gelmiş. Beğendiremedik.
Bugüne kadar Vestel'den alıp ta memnun olduğumuz bir tek ürün olmadı. Cep Telefonu (Z40), Fırın, Bulaşık makinesi (Whirlpool), Derin Dondurucu, Televizyon (4K 65 inç. Vestel sorunu çözemediği için 1 yıl sonra iade edildi).
Bir ürün 3 kez değişir, 3'ünde de bozuk çıkar mı. Vestel de çıkar. Şimdi bekliyoruz bakalım Vestel nasıl kabul edecek doğru dürüst bir ürün yapamadığını ve ürünün arızasını.

15 Şubat 2024 09:54 (Şikayetten 17 saat sonra)

07 Aralık 2024 13:21
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
10 Aralık 2024 12:00
Vestel Servis Sorunu: Derin Dondurucu Mağduriyeti
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
15 Aralık 2023 13:30