Uğur sonuçtan hiç memnun değil

3 Yılda Arızalanan Vestel TV Paneli Hayal Kırıklığı

Uğur
20 Kasım 2023 18:40

2020 yılının 9. Ayında Vestel'den 65U 9500 model LED TV aldım. Günlük 3 saat bile kullanmadığımız televizyonun 3 yıl 1 ay sonra paneli arızalandı. Herhangi bir kullanıcı hatası yapmadığımız halde bu durumla karşılaştık. Vestel yetkili servisi çağırdım ve onarım yapılabilirse 6000 TL ücreti olduğunu belirttiler.

Gururla yerli marka diye TV alıyorsunuz ama 3 yıl dolunca paneli bozuluyor. Bu durum kabul edilebilir bir kalite değil. Evde L- marka başka bir TV var ve 12 yıldır hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyor. Bundan önceki Vestel TV'de de donma problemi yaşamıştım.

21 Kasım 2023 13:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

Uğur
24 Kasım 2023 17:36

Yerli malı bir marka olarak müşteriye 12000 TL'ye yeni ürün satmak mı bulduğunuz çözüm. Sıfırı internette 14000 TL olan ürünü satarak müşteriye çözüm sunuyorsunuz dalga geçer gibi. Bir televizyonun 3 yılda paneli bozuluyorsa durduk yere firma olarak ücretsiz onarımı yapılmalı. Büyük şirket olmak bunu gerektirir.

Sevgi sonuçtan memnun

Sevgi
04 Aralık 2023 23:04
"Vestel merkeze bağlı müşteri hizmetleri gerçekten ilgiliydi. Yedek parça ücretini bizim ödememiz ama servis ücretinin Vestel tarafından karşılanması gibi bir çözüm sundular. Mecburen kabul ettik, ilgileri için teşekkür ederim."

Coşkun
28 Ekim 2024 18:48

Vestel TV Garanti Bitiminde Bozuldu, Yüksek Servis Ücreti Şaşkınlığı

03 Haziran 16:47
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
06 Şubat 2024 21:56