1 Yıllık Vestel Marka Buzdolabı

Saniye
07 Mart 2024 23:34

Merhaba, 2023 Şubat ayında NF64012 ex Ion marka buzdolabı satın aldık. Buzdolabında zaman zaman ortaya çıkan bir ses ve koku sorunu olduğunu fark ettim. Kokunun kaynağını araştırdığımda, buzdolabının arkasında su birikintisi olduğunu gördüm. Bunun üzerine Vestel satış mağazasına giderek, satın almış olduğum buzdolabı hakkında bilgi almak istedim ve arkada su birikmesi sorununu anlattım. Satış ekibi, böyle bir durumun olmaması gerektiğini ifade etti. Ayrıca camların çizilip çizilmediğini sorduğumda, 'Asla çizilmez' yanıtını aldım. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmemi önerdiler. Hemen servis randevusu aldım ve teknisyen, buhar kazanının delik olduğunu ve parça değişiminin gerektiğini belirtti. Bir yıllık buzdolabında buhar kazanının delik olması ve parça değişimi teklif edilmesi, Vestel markasına yakışmayan bir durum. Garantisi devam eden bir ürün için nasıl parça değişimi teklif edilebilir? Daha sonra müşteri hizmetleri ve merkezle iletişime geçtim. Her telefon görüşmesinde farklı bir problemle karşılaştım. En son merkezden bir yetkili aradığında, dolap içine dökülen yiyecek suyunun sorunun kaynağı olduğunu söyledi. Ancak buzdolabına çorba dökmedikçe böyle bir su oluşmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. Lütfen, Vestel markasına yakışır bir şekilde acil olarak dönüş yapınız ve ürünün değişimini gerçekleştiriniz. Merkez, müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz parça değişimi yapmayı teklif etse de, ben parça değişimini kabul etmiyorum. Lütfen Tüketici Hakları çerçevesinde durumu gözden geçirin ve hızlı bir şekilde geri dönüş yapınız.

08 Mart 2024 09:36 (Şikayetten 10 saat sonra)

Vestel Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Para İadesi Sorunu

Murat
29 Eylül 13:25
vestel-buzdolabinda-surekli-ariza-ve-para-iadesi-sorunu-7.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

Fatma
13 Kasım 2024 12:56
Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

Muammer
23 Şubat 2024 16:12
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Kapak Sorunları Ve Garanti Süresi Problemi

19 Ocak 21:19