Sertac sonuçtan çok memnun

26 Şubat 2024 17:46
Sertac'ın Teşekkür Mesajı
“Arızalı ürün yenisiyle değiştirildi. Vestel çözüm merkezine hızlı dönüşü için teşekkür ediyorum.”

Aralık ayı sonunda aldığım Vestel marka buzdolabı ilk 1 ay gayet sorunsuz ve iyi performansla çalışırken 1. Ayın sonunda soğutucu bölümünün üst 2 rafı hiçbir şekilde soğutmamaya başladı.
Evde inceleme yapan 2 ayrı yetkili servis ekibi de daha önce böyle bir durum görmediklerini ve cihazı atölyeye alacaklarını belirttiler.

Cihaz yerine pislik içinde, her yeri kırık dökük ve ayakları bile olmayan, yerinde durmayan bir buzdolabı bırakıp gittiler. Bırakılan ikame dolabın fotoğraflarını ekliyorum.

1 hafta sonunda servisten arandığımda cihazda bir arıza olmadığı gibi anlamsız ve tuhaf bir dönüş aldım.

1 ay kullanabildiğim buzdolabının değişim yapılması gerektiğini düşünüyorum.

27 Şubat 2024 10:16 (Şikayetten 16 saat sonra)

29 Şubat 2024 15:34

Atölyede 1 hafta kalan buzdolabım dün geri getirildi. Cihazın üst 2 rafı oda sıcaklığında çalışırken alt raflar gayet soğuk. Ancak Vestel yetkili servise göre cihazda bir sorun yok. Sanırım Vestel teknolojisi üst rafları soğutmaya yetmiyor. Bu şekilde kullanın cihazı diyorlar. O yüzden cihazı çöpe atıp başka marka alacağım. Aldığım ilk Vestel ürünüydü, pişmanlıktan başka bir şey olmadı.

19 Mart 2024 16:17

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Soğutmama Ve Ses Sorunu!

Eylül
26 Aralık 2023 16:59
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
23 Ağustos 2023 16:16