Turkcell'in BTK Kararına Uymaması Nedeniyle Yaşanan Erişim Sorunu

13 Kasım 2024 12:30

Turkcell firması, baz istasyonu hizmeti verdiği Netgsm'in, BTK Kurul Kararı'na rağmen 5 Kasım 2024 tarihinden itibaren Netgsm'e abone olanların baz istasyonuna erişimini engellemektedir.

Turkcell tarafından BTK Kurul Kararı'nın uygulanmasını ve mobil erişimin açılmasını bekliyoruz. Hattımı Netgsm'e geçirdim, yalnız Turkcell BTK kurul kararına uymamasından dolayı telefonum açılmıyor. Erişim yok, ivedi olarak bu işten vazgeçin, hattımı açın lütfen.

18 Kasım 2024 17:05

1731938736003.yyy.jpg
1731938671638.yyy.jpg
13 Kasım 2024 12:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Kasım 2024 16:53

En kısa süre den kastınız nedir? 1 dakika sonra otomatik olarak cevap veriyorsunuz 5 - 6 gün olmuş geri dönüş yok aylar geçsede olumlu bir dönüş olacağını sanmıyorum maalesef ümitlerim tükendi. Şu an mağdurum telefonum kapalı arayanlar ulaşamıyor ve ben kimseyi arayamıyorum acil bir durum olursa bunun sebebi Turkcell dir bunu bilin yeter

02 Aralık 2024 16:23

En kısa sürede dönüş yapacağız dediniz, en kısa süreden kastınız nedir. Otomatik genel bir cevap yazarak şikayetlere dönüş yaptığınızı mı düşüyonursunuz. Yoksa istatiklere mi oynuyorsunuz yapmayın böyle lütfen size yakışmadığını düşünüyorum

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in BTK Kararına Rağmen Netgsm Abonelerine Erişim Engeli

12 Kasım 2024 12:15
Mollen sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in BTK Kararına Uymaması Ve Erişim Engeli

Mollen
15 Aralık 2024 18:31
Turkcell'in BTK Kararına Uymaması Ve Erişim Engeli
İlker sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 16:56

11 Kasım 2024 14:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 23:06
Turkcell'in Baz İstasyonu Engeliyle Mağduriyet